-
Explicatie
Buna Expertule
Intrebarea pe care mi-o dedici este una dreapta, dar cu commentul meu nu ma refeream la nimeni specific, este una generala care se refera la intregul post, deoarece sau etalat diferite idei sau conceptii, care (permite-mi sa subliniezi...parare personala) ar putea daune in special situl lui brahma....
<span style="color:brown">"deci exista clar diferente intre cele doua motoare
intrebarea este: ce trebuie facut ca yahoo sa iti listeze siteul cat mai repede?
diverse metataguri...o anumita densitate a keywordurilor...anumite linkuri...?
cine este interesat poate discuta despre aceasta problema?"</span>
Postul meu anterior sa referit in special problematicii acestuia, si desigur existentei Site-wide Link.....
Vinetuu:
Is de acord cu precizarile tale, un site-wide dauneaza foarte mult mai ales unui site care este abia la inceput.
Astept comentarille tale expertu , in ceea ce priveste Site wide Link , pozitionare in Google sau Yahoo. Care sunt observatiile tale...
Spor la treaba
-
SiteWide links spre un site nou este daunator. Google il considera un abuz si pot actiona ca atare.
Eu am observat la Yahoo ca IBL-urile cantaresc extrem de mult, mult mai mult decat la Google.
-
Nu vreau sa ma pronunt inca , in legatura cu IBL-urile site-wide, pentru site-uri noi.
Insa pot spune ca site-wide-urile, pentru site-uri deja stabilite si impamantate, cu o varsta online, de cel putin 6 luni, ajuta mult.
La Yahoo si MSN ajuta enorm, si foarte rapid, indiferent de theme-ul sau relevanta site-ului din care se procura IBL-urile.
In Google conteaza un pic mai putin, si rezultatele se vad mult mai greu. Pot trece si doua IBL updates, si tot sa nu se vada rezultate mari. Spun mari, si ma refer la sariri de cateva pagini sau zeci de pagini. Fluctuante de cateva pozitii / o pagina sunt mereu.
-
Nu pot sa-ti spun date exacte, din pacate, dar faptul, ca Yahoo si cu Msn la un loc nu fac atata, cat Google este 100%. Din toate punctele de vedere. Google este mult mai raspandit, mai des folosit, ca toate celelalte motori de cautare la un loc. Acesta mai mult ca sigur, ca se va schimba dar cred ca mai trebuie sa asteptam pana atunci. Eu personal nu cred ca merita sa strici tactica de optimizare pe Google (cerand site-wide linkuri), doar ca sa-ti optimizezi site-ul pe Yahoo sau Msn.
Se poate optimiza un site, lejer, fara sa-ti bati capul cu site-wide linkuri. You just have to figure out, how... :wink:
-
am si eu o intrebare, ce sunt site-wideurile astea???? ca am cautat pe google si nu prea am gasit ceva satisfacator!! ms!
later edit: E cumva un link catre o pagina noua?
-
E mai usor sa-ti raspunda lumea la intrebari, decat sa-ti dai tu seama, eh? :wink:
Cu toate astea, here you are:
http://www.webmasterworld.com/forum12/2450.htm
http://www.searchen.com/forum/t91-site-wide-links.html
si altele, mai cauta in continuare, precis sunt si alte forumuri, si mai utile, astea le-am gasit asa-n graba.
-
site = site web
wide = lat
link = link
link site wide = link pe toate paginile unui site
:D :twisted:
-
Nu neaparat. Daca de ex. este un site cu 5000 de pagini, din care pe 200 este pus link-ul tau, acela deja poate fi (este) considerat sitewide linking de catre Google.
Totul este relativ. :twisted: :D :twisted:
-
multumesc pt sfaturi
si acum un ex clar:
1 cumpar un domeniu ,il optimizez html siteul si il pun sus
2 vreau sa il optimizez pt yahoo, google nu ma intereseaza pt siteul respectiv
3 am siteuri mai vechi[rankate bine pe yahoo],pe servere diferite am prieteni care au siteuri[rankate bine pe yahoo] si de aici i-au sitewide links catre siteul meu cel nou, sa zicem ca adun cateva sute dintr-0 data
este bine asha pt yahoo? sa imi dea pozitii in cel mai scurt timp?
-
si pt google
cate linkuri ar trebui sa adaug pe luna spre siteul nou ca sa nu mi-l bage in sandbox?