-
Money Keyword Penalty
Salut,
Daca am fost penalizat la un keyword si tot ce inseamna derivate din cuvantul respectiv ar trebui sa mai "obtin" linkuri cu anchor-ul respectiv? Sa incerc sa diluez keywordul respectiv cu alte anchoruri? Scepticismul meu vine din urmatorul fapt: ma gandesc ca daca nu as mai promova pe keywordul respectiv e ca si cum ce am promovat pana acum NU ar fi fost natural ...
Tin sa precizez ca respectivul keyword este pricipal adica e main theme-ul siteul sa spun asa; ca sa dau un exemplu: la un site de poze, am fost penalizat la "poze" si tot ce implica asta.
Multumesc.
-
Depinde si ce proportie din link-uri vin cu ancora respectiva, depinde raportul site-wide si only one page, calitatea paginilor de unde vin link-urilor, etc
Diluezi mult cu ancore diferite, in special generice, poze si brand iar pe cuvantul respectiv il pui ancora doar din domenii foarte puternice
-
Daca deja ai fost penalizat, incerca sa diluezi keywordul respectiv. Ce spui tu merge pentru avertizarile "unnatural link", dar daca ai deja penalizarea nu cred ca mai tine sa afirmi ca sunt "naturale" si sa aduci in continuare.
-
Am uitat sa precizez ca nu am primit nici un warning sau vreun mesaj cu unnatural links; dupa penalizare am primit un mesaj cu "Big traffic change for top URL" ... cred ca e de la over optimization ...
@lovelife and @filip.camara multumesc.
-
Nu stiu tipul asta de mesaj
-
Asta e mesajul:
Search results clicks for http: //www.site .com/ have decreased significantly.
The number of clicks that your site receives from Google can change from day to day for a variety of factors, including automatic algorithm updates. However, if you have recently made significant changes to the content or configuration of your site, this change may be an indication that there are problems.
Recommended action
Check the Search Queries page in Webmaster Tools
Investigate whether the traffic change affects the whole site or just a few pages. Configuration changes are likely to affect the whole site
Some content is popular only for a short window of time. If the change in traffic affects only this kind of content this message may not be indicative of any problem
-
Mesajul a aparut dupa caderea traficului sau anterior?
-
Daca e vorba despre site-ul de care ai intrebat mai demult (in legatura cu optimizarea categoriilor) eu m-as uita in primul rand la titlurile pe care le au acum acestea.
Caderea s-a produs pe toate categoriile (Nume categorie + Money keyword) ?
-
@lovelife mesajul a aparut dupa scaderea traficului.
@Nichita nu stiu daca vorbim de acelasi site; am scris despre el acum ceva vreme in ambasada. da, caderea s-a produs si pe "Nume categorie + Money keyword". @Nichita nu e cel cu negative seo :) cu respectivul mi-am revenit.
-
Mesajul vine la 3-4 zile de la caderea traficul-ui si eu l-am primit pentru un site.
Am scos cateva link-uri din footer si cand am crezut eu ca totul ar fi natural am dat solicitare de reconsiderare, iar raspunsul a fost rapid la 5 zile de la trimitere: "Am examinat site-ul dvs. și nu am găsit nicio acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web care ar putea să afecteze clasarea acestuia în Google. Nu este necesar să înregistrați nicio solicitare de reevaluare pentru acest site, întrucât problemele legate de clasare pe care le întâmpinați nu au legătură cu o acțiune manuală întreprinsă de echipa care gestionează spamul web. "
Deci totul era cam "natural" etc , doar ca domeniu era un exact match , si cred ca acesta ar fi fost motivul de a picat, (traficul a scazut de la 450 unici / zi la 80, a picat pe toate cuvintele etc)
p,s la fel caut si eu solutie sa indrept penalizare.. Daca nu schimb domeniul... cu un brand .