Revin cu inca o precizare: domeniul nu este exact match; sau altfel spus domeniul nu este acelasi cu money keyword, adica keywordul la care am fost penalizat.
Scaderea este masiva de la aproximativ 13.000/day la putin peste 6000/day.
Versiune printabilă
Revin cu inca o precizare: domeniul nu este exact match; sau altfel spus domeniul nu este acelasi cu money keyword, adica keywordul la care am fost penalizat.
Scaderea este masiva de la aproximativ 13.000/day la putin peste 6000/day.
Eu cred ca problema e legata de on page si ti-am explicat-o si atunci insa nu ai vrut sa o pui in aplicare. Titlurile actuale mi se par cam spammy in sensul ca Google face sinonim la cuvintele pe care le folosesti in titlu.
E ceva similar cu a avea domeniul: TelevizoareLX.com. Un titlu de genul Televizoare HD | Televizoare Full High Definition | TelevizoareLX.com imi pare spam. De ce ? Pentru ca HD si High Definition inseamna acelasi lucru.
In momentul in care Google stie ca ele sunt sinonime, e ca si cum ai avea titlu: Televizoare HD | Televizoare Full HD | TelevizoareLX.com
Te poti uita si la rezultatele pentru HD / High Definition.
In cazul categoriilor mi se pare acelasi lucru, adica titlurile actuale mi se par exagerate ca si densitate / cuvinte cheie. La produs eu as folosi: Titlul postului | NumeSite.com
@Nichita in primul rand multumesc.
2. Am inteles; insa, crezi ca ar fi un moment oportun sa schimb toata structura si aici ma refer la meta tile, respectiv meta description? Sau NU ?
Stiu ca cei de la Google au in algoritm introduse niste filtre care nu permit ajustarea frecventa a continutului unei pagini. Poti fi marcat automat ca un spammer care incearca sa ajusteze pozitiile unei pagini, introducand schimbari frecvente in pagina pentru observatii / manipularea pozitiilor.
Daca ai control separat per categorie, modifica doar 2-3 categorii si urmareste ce se intampla cu ele dupa reindexare. Din pacate nu stiu daca acest tip de penalizare se aplica sitewide sau per pagina / categorie.
Am si eu o intrebare putin offtopic
Ce intelegeti voi prin Money Keyword, eu nu sunt lamurit foarte clar, unii spun ca acelea care genereaza conversii si pot fi putine cautari, altii ca alea care aduc trafic mult
In general -> Volum mare de cautari pentru acel cuvant = Money keyword.
Si ca o completare, cuvinte cheie comerciale. Pentru ca pot fi cuvinte cu volum mare de cautari, dar care nu au caracter comercial.
Sunt două aspecte: Money Keyword și Traffic Keyword. Money Keyword avem când există un CPC mare, chiar și când avem căutări puține (vezi căutările și CPC pe nișa bancară; ex. tranzacții forex - CPC 15,04 ron la 1900 căutări), iar Traffic Keyword când avem un volum foarte mare de căutări fără un CPC mare (ex. dicționar - CPC 0,44 ron la 2.740.000 căutări locale).
Un video interesant despre Money Keyword VS Traffic Keyword:
http://www.youtube.com/watch?v=LOKPfSIxMGw