care sunt cuvintele la care ai fost penalizat?
Versiune printabilă
care sunt cuvintele la care ai fost penalizat?
Nu mi se pare deloc de neinteles ca te-a pus in coada indexului. Nici nu are cum altfel in conditile date:
Deci sa luam spre exemplu 'inchirieri masini' si cea mai importanta pagina, respectiv homepage:
- fraza nu exista in Titlu (desi cuvintele sunt dar sunt separate de un punct; ar trebui sa folosesti chiar frazele tinta)
- fraza apare o singura data in homepage, exceptand tagul H1. Densitate fraza - catre zero. Prin care minune, te astepti sa rankezi asa?
- ai plasat nu mai putin de 15 instante ale frazei in taguri ALT. O astfel de utilizare se cheama ALT tag spam. Scoate tagurile alt, si foloseste doar 2-3 in pagina, scurte, descriptive, folosind cele 3 fraze cautate.
Cautam motivele in cu totul alte zone, si uitam lucrurile de baza.
A, si as mai adauga ceva: Din paginile de blog, care sunt importante pentru site avand ceva content, plaseaza un link pe fiecare si catre home page, ca sa permiti PR sa faca flow si inapoi catre index.
Multumesc pentru sfat. Sa reverific dar stiu ca la mine fiecare kwd apare de 3 sau max 4 ori. Alt urile sunt variate dar voi reduce procentajul lor. Tot ce am facut pana acum pentru site a fost realizat cu IBP, practic am urmat punct cu punct cele indicate in rapoarte. Dpdv al procentajului de optimizare indicat de IBP pentru kwd era peste 90%. 3 ani de zile site ul a fost locul 1 pe 6 kwd, sper sa si revina in curand!
Ai vre-un mesaj in Google Webmaster Tools?
<meta name="google-site-verification" content="2XXGBywzYYyNQnp9EcV38Ovb_L2W8Qs-_AarkeyzWKM" />
@emm- poti sa ne dai mai multe info despre acest ALT tag spam?