Postat în original de
roberth
Imi cer scuze celor care s-au simtit atat de jigniti. Cei care ma cunosc stiu ca o sa spun intodeauna ce gandesc, iar daca sunteti atat de multi care considerati cuvintele mele un afront este foarte clar ca nu am ce cauta in aceasta comunitate. Am citit regulamentul iar ceea ce am scris in anuntul meu initial era intradevar un "raspuns" la acest regulament.
Intodeauna cand patesc ceva asemanator cu reactia dumneavoastra imi fac o autoanaliza cat mai obiectiva si, ma retrag. Sper ca altii sa nu pateasca asa ceva si sa scrie numai ce doriti sa auziti dumneavoastra. Imi pare rau doar pentru ca aveam o alta imagine despre acest forum. Nu ma cunoasteti si unii dintre dumneavoastra sunteti mai mici decat copiii mei.
Imi cer scuze, sincer, si imi pare nespus de rau ca mi-am facut cont pe acest forum, pentru ca oameni buni ca unii dintre dumneavoastra gasesc in fiecare zi si in viata reala si nu am nevoie de jigniri si aprecieri de acest gen si in mediul virtual. Si unde mai pui ca scrieti si in engleza si ma simt deja depasit.
Va doresc ceea ce imi doriti si dumneavoastra si imi pare bine ca nu ati cumparat un link "de la unul ca mine". Am sa ma rog pentru dumneavoastra si fie ca Domnul sa va ierte si spiritul vostru sa se curateasca si sa va izbaviti de cel rau.
Voi ruga pe Domnul nostru Isus Hristos sa aiba mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu cumva ei sa patimeasca pentru mine.
Doamne, zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea. Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum, asa cum m-ai iertat si pe mine, robul Tau, de cate ori am gresit si am venit spre mila Ta.
Amin