-
Vezi ca ai un mic viermisor in site.Eu folosesc acealsi comunicate de vre-0 cateva luni dar creca advertorilalele fac cat 10 linkuri si incearca momentan sa fugi de footer daca ai pe mai multe site-uri doar in footer incearca sa le urci mai sus sau prin lateral ...
-
Vali D @ Te referi la comunicatele pe care le-am dat pe comunicatul de presa?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc tuturor pentru avertizare si pentru sfaturi o sa vorbesc cu programatorul meu :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Puteti sa imi spuneti, cei care ati detectat acel virus, ce antivirus folositi? Pentru ca am verificat si se pare ca nu am nici un virus pe site...singurul antivirus care mi-a detectat acest virus inexistent este AVAST.
-
-
Mda...am pus programatorul sa verifice si doar 1 din 42 de antivirusi interpreteaza ca fiind un virus pe site. Acel antivirus este G-data, nu inteleg de ce interpreteaza asa??? A mai patit cineva o situatie de genul?
-
Poate fi o sectiune din codul js interpretat ca atare de antivirus, eu am patit asta cand am unit fisierele JS, si eram interpretat ca virus de bitdefender
-
lovelife@ Multumesc o sa incerc sa vad daca reusesc sa rezolv ceva.
-
Acum mie nu imi mai arata ca as avea un virus
-
Nici mie, deci probabil a fost ceva si l-a curatat programatorul tau :)
-
Referitor la linkuri, daca site-ul tau se bazeaza pe acel link scump, degeaba vrei acum sa schimbi cu linkuri mai slabute, dar mai ieftine, deoarece in momentul in care pierzi link-ul principal esti in cadere libera.
Daca iti permiti luxul sa pierzi pozitii, poti incerca sa faci rocada.
Nu uita ca in timp, concurenta ta avanseaza si ea, asa ca s-ar putea ca pe viitor, pe langa link-ul acela scump sa mai ai nevoie si de altele mai ieftine.
-
E bine atunci...multumesc tuturor pentru sfaturi! :)