Se transfera si penalty-ul ?
Versiune printabilă
Se transfera si penalty-ul ?
Prin 2008 am primit penalizare la un blog cu 9.000 UV/zi, el ajung sa aiba doar 200-300vizitatori/zi din referals/yahoo/bing etc. La ce m-am gandit prima data a fost un redirect 301 si asta am facut, un domeniu nou cumparat blabla... si redirect 301. Am lasat o perioada sa vad daca primesc inapoi ce am avut, mai putin penalty-ul... ghinion, blogul a ramas mort si dupa redirect 301 (permanent) - a mers cu 300 vizitatori un an fara sa-i fac nimic pana ce o expirat domeniile. Am vazut ca s-a dat exemplu situatia lui Nosfer, acolo era alta poveste, mentag a fost un domeniu penalizat in trecut (poate acum cativa ani buni), apoi dropped apoi a fost preluat de altcineva, el fiind al3lea proprietar dupa cate imi aduc aminte. (Domeniul deja primise 2 dropp-uri). Acolo a fost un succes redirectul 301 fara penalty, deoarece nu continutul sau ce venea spre domeniu era problema, ci domeniul in sine (ce a mostenit).
Nu cred ca se transfera vechimea inregistrarii domeniului. Nu am experimentat pana acum.
Pai e logic sa nu se transfere vechimea propriu zisa insa se transfera proprietatiile.