Nosfe, clar nu as renunta... credeam ca e banat.
Daca e doar penalizat...eu zic sa nu iti faci probleme, de vreo 3 luni incoace Google a stricat multe site-uri...trebuie sa se gaseasca o rezolvare.
Versiune printabilă
Nosfe, clar nu as renunta... credeam ca e banat.
Daca e doar penalizat...eu zic sa nu iti faci probleme, de vreo 3 luni incoace Google a stricat multe site-uri...trebuie sa se gaseasca o rezolvare.
Nu vreau sa-ti stric topicul si sper ca nu vorbesc gresit, dar parerea mea e ca este o problema din trecutul acestui domeniu.
Vad ca esti al treilea proprietar al acestuia.
A fost cumva un domeniu expirat pentru care ai facut un backorder?
Pentru ca este foarte posibil ca el sa fi fost penalizat dinainte de a intra in posesia ta.
ciudat, de unde ai aflat tu ca sunt al 3-lea proprietar al domeniului? Poate ai vazut ca sunt 3 schimbari de nameservere dar asta e pentru ca l-am mutat din shared, pe VPS apoi pe dedicat de curand.
Probabil de aici a tras aceasta concluzie:
Registrar History:3 registrars with 2 drops.
NS History:10 changes on 7 unique name servers over 3 years.
IP History:9 changes on 6 unique name servers over 3 years.
Whois History:27 records have been archived since 2009-03-28 .
Reverse IP:19 other sites hosted on this server.
da am vazut aceasta dand un whois pe domeniu.
Am vazut 3 registrars cu 2 drops.
Eu totusi tind sa cred ca e un domeniu expirat si in al carui trecut s-a intamplat ceva de Google l-a penalizat .
Daca e un domeniu pentru care s-a facut backorder atunci lucrurile sant clare . Nu actiunile tale au reusit sa-l penalizeze .
Sapa adand in trecutul lui si vezi poate afli ceva.
Asta daca intr-adevar e un domeniu expirat.
Nici tu nu dai prea multe detalii in acest sens:)
Eu stiu ca din 28 martie 2009 e luat de mine, atunci e creation date vad.
Cauta explicatii si pe aceasta pista.
Eu sant convins ca acolo vei gasi cauza problemei.
O sa ma uit si eu mai pe seara pe situl tau si voi sapa dupa el sa vad ce gasesc.
Singura cale (pe care o stiu eu) sa vezi ce-a fost in trecut e archive.org, dar vad ca botul e blocat din robots.txt
Mai exista alta cale?Citat:
User-agent: ia_archiver
Disallow: /