Ced ca cel mai bine este sa optimizezi singur situl.
Studiaza SEO si foc la ghete :)
Versiune printabilă
Ced ca cel mai bine este sa optimizezi singur situl.
Studiaza SEO si foc la ghete :)
Nu toti au site-uri pe care sa iti permiti sa inveti SEO. Unele fac bani buni acum, si cu o penalizare n-ar mai face nimic, iar cu un seoist bun, ar face dublu.
@giovanni12345 - asa e si ai mare dreptate. Si am facut-o pentru alte situri si cu rezultate ok, ma rog nu riguros, am facut-o din placere si pt a invata. Si chiar cred ca m-as descurca, cu siguranta nu ca cineva care se ocupa numai de asta dar rezultate ar fi cu siguranta. Asta e unul din scopuri - sa-mi dau seama daca merita sa dau treaba asta altcuiva.
Alta pb e ... *timpul*. Nu pot sa fac in acelasi timp si programarea(ma rog, dezvoltarea altor module pt uz intern) si optimizarea (optimizarea continutului si a linkurilor .. etc e deja ok).
Daca mi s-ar oferi timp sa fac asta cu siguranta as face eu si optimizarea.
Si cum a zis @cristi, poate cu cineva bun, cu experienta poate rezultatele ar fi mult mai bune.
In primul rind trebuie sa stii cum sa optimizezi
1)<title>
2)Meta tags
3) si H1 tag
A doilea ce fac eu postez articole ---> Nu ma chinui cu bagarea in directoare.
Am Article post robot (cu krack) si postez articolul
(pe care il iau tot de undeva pe net :)) automat in 90 directoare.
Nu cred ca face sa dai bani cuiva pentru seo. Cred ca va costa scump.
Puneti un plan pentru fiecare zi ---> bag situl in 5-10 directoare + 1 pagina noua.
Eu nu prea cred in optimizarea seo pentru bani.
Daca el poate sa-ti optimizeze situl care sa-ti aduca 500 euro lunar.---> cred ca mai bine sil face singur :) sii vine lui 500 euro :)
Poate ma gresesc.
Parerea mea este ca optimizarea trebuie facuta individual.
giovanni, te-as bana pentru prostie, pentru naivitate, pentru banalitate, pentru folosire de soft warez si promovarea lor cu seninatate pe forum, pentru faptul ca ai impresia ca SEO e piece of cake, pentru ca ai impresia ca munca unui SEO e o porcarie si nu merita nici un leu, pentru ca ai talentul sa reduci mult calitatea posturilor si threadurilor de pe forum si in final... pentru ca meriti.
@Nosfer, gandim la fel ? :))
Pe bune acuma giovani, tu ai venit aici in calitatea de incepator. Lasa sa treaca anii pana sa iti permiti sa dai sfaturi in asa maniera unui thread serios.
cica vorba aia "nu te lua-n gura cu prostu' ca are mintea odihnita" :)) adauga cateva zero-uri la cat faci tu si poate ajungi la castigurile mele. Jucam in alte ligi, accepta critica, nu comenta si mai rau pentru ca doar tu iesi sifonat. De fapt ai fost sifonat inca de cand ai aparut pe forum.
giovanni12345, nu te apuca acum sa te ratoiesti cu cei care te-au criticat.
Optiunea de banare ramane valabila si e conditionata de comportamentul tau pe forum.
Chill.
Ok fie cum ziceti.
Succese.