Ce spuneti sa socializam forum-ul ?
Urmarea ar fi ca thread-urile sa nu mai fie sortate dupa activitate sau dupa timp de postare, ci dupa rating-ul din comunitate si activitate.
Screenshot-uri mai jos.
Versiune printabilă
Ce spuneti sa socializam forum-ul ?
Urmarea ar fi ca thread-urile sa nu mai fie sortate dupa activitate sau dupa timp de postare, ci dupa rating-ul din comunitate si activitate.
Screenshot-uri mai jos.
Sunt deacord, orice lucru nou care incurajeaza calitatea este bine venit.
Suna bine. De acord.
Poate era mai bine sa adaugi un pool la thred-ul asta ;)
E cred ok, insa default sortarea sa fie dupa data.
e super.
Ar fi ok;sa ramana insa si optiunea de a sorta dupa data.
Asta nu o sa creasca sau o sa scada calitatea posturilor.
Ar fi fost interesant si o optiune de abtinere...asa m-am opus.
"Socializarea" nu cred ca o sa rezolve prea multe. Sper sa gresesc.
Krumel, nu o sa creasca calitatea, dar va fi mai usor sa o gasim pe forum.
Imi este deja usor sa gasesc pe forum ceea ce ma intereseaza. Nu e un motiv important.
Uitati un lucru: topicurile deja au sistem de rating cu stelute. Nu le foloseste nimeni. Putini apreciaza cu rating-ul respectv un topic.
Ce ar aduce in plus sistemul asta daca nimeni nu da rating?
Cred ca se poate incerca. Cu ocazia asta, poate o sa creasca si numarul celor care dau rating. Mie nici nu mi-a trecut prin cap sa dau rating posturilor, pentru ca nu mi s-a parut ca ar avea vreo importanta pentru cineva.
Cand 50 de membri care au vizualizat un post, dau un rating de -50 la un thread, este clara calitatea aceluia ... Din start.
Moreoever, nu strica sa testam, si apoi sa revenim, vorba cuiva mai sus.
Testeam, nimic de spus...dar ce rost are discutia daca tot testam?
Eu ziceam sa discutam si sa vedem dupa.
Oricum..e bine de incercat si versiunea asta.
Votul e clar.
Am votat ca da, ca test, ca eu oricum n-am sortat niciodata posturile. Folosesc ispy la greu, cand apare un post nou, daca ma intereseaza citesc, daca nu, nu. Btw, n-am dat rating inca la nici un post, cred ca nici altii, ma indoiesc ca o sa se inceapa de acum, dar testam si vedem ce iese.
nu se da rating pentru ca nu este accesibil.
acele butoane iti creaza o dorinta de a le folosi.
aceasta este diferenta
Ma gandesc ca nu suntem obisnuiti cu astfel de sistem. Cred ca ar fi incomod ca nu mai stii ce e nou postat. Daca nu am inteles bine va rog sa mai explicati odata.
Nu are treaba cu ce e nou. Adica search-ul "New Posts" nu e influentat de acest sistem de rating. Are efect numai la browsing-ul in categorii.
Imi exprim si eu opinia, desi abia ieri am revenit pe forumul asta dupa ce mi-am facut cont acum ceva timp si dupa aia am uitat (la figurat) de acest forum. Dupa ce am deschis un thread in sectiunea de studii de caz, am intrat din reflex sa vad unde e afisat si am fost surprins sa vad ca este sub threaduri deschise inaintea mea. Dupa ce m-am prins ca ele aveau 1 la rating si eu 0, mi-am dat singur un vot si am ajuns primul in lista. E adevarat ca dupa aia am primit un vot in minus si am ajuns iar pe 0, dar eu mi-am atins scopul si am fost primul in lista cat sa fiu bagat in seama.
Ceea ce vreau sa subliniez cu aceasta "dezvaluire socanta de incalcare a regulamentului" :P este ca se poate abuza de sistemul de rating. Parerea mea este ca daca un thread este prost, cade singur la fundul listei daca membrii forumului sunt activi. Si eu cred ca ratingul cu stelute este suficient.
Acum intrebarea e: sa votez sau sa nu votez, avand in vedere ca nu prea facut parte din comunitate o perioada? Este ok dpdv moral? :P
Imi exprim si eu opinia, desi abia ieri am revenit pe forumul asta dupa ce mi-am facut cont acum ceva timp si dupa aia am uitat (la figurat) de acest forum. Dupa ce am deschis un thread in sectiunea de studii de caz, am intrat din reflex sa vad unde e afisat si am fost surprins sa vad ca este sub threaduri deschise inaintea mea. Dupa ce m-am prins ca ele aveau 1 la rating si eu 0, mi-am dat singur un vot si am ajuns primul in lista. E adevarat ca dupa aia am primit un vot in minus si am ajuns iar pe 0, dar eu mi-am atins scopul si am fost primul in lista cat sa fiu bagat in seama.
Ceea ce vreau sa subliniez cu aceasta "dezvaluire socanta de incalcare a regulamentului" :P este ca se poate abuza de sistemul de rating. Parerea mea este ca daca un thread este prost, cade singur la fundul listei daca membrii forumului sunt activi. Si eu cred ca ratingul cu stelute este suficient.
Acum intrebarea e: sa votez sau sa nu votez, avand in vedere ca nu prea facut parte din comunitate o perioada? Este ok dpdv moral? :P