si eu. :)
Versiune printabilă
S-a votat. S-a inchis. Ramane!
Upload avatar.Citat:
Warning: tempnam() [function.tempnam]: Unable to access in [path]/includes/class_dm_userpic.php on line 204
Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in [path]/includes/class_image.php on line 333
Cristi, faceti cum voteaza comunitatea, nu-i bai, daca nu-l scoateti imi fac si singur un bookmarklet. Insa o sa ma amuz mai tarziu pe cei care voteaza "contra", luati si notati cuvintele astea, dragii mei, (tehnic vorbind) o sa se intoarca impotriva voastra mai tarziu aceasta decizie, you'll see :D
Daca un utilizator are contul de skype adaugat nu apare icon-ul sub nume cum apare la messenger.
Cum schimb si eu avatarul?
Imi da eroare: Încărcare eșuată datorită erorii de scriere a fișierului temporar
Raspuns: merge doar cu poze din pc.
Astea sunt erori, sau ati schimbat voi "sistemul" ? http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post249441
La fel "ca mai sus", apar 2 posturi, unul dupa altul. Sa inteleg ca daca postez "dupa mine", imi apare de 2 ori? Inainte era altfel, acum e fel-a-fel.
E simplu sa fac posturi. De cate am nevoie pt marketplace? Vb cu mine in 20 de fraze, si am 20 de posturi.