Serios? Nu stiu de ce aveam impresia ca erau ceva mai mari. :-?
Versiune printabilă
Sunt indentice George, 8px × 10px, diferenta o face 1px din margin / padding de la imagini :D
Da, nu te contrazic, Doamne fereste! Mi-ar placea daca s-ar putea rezolva si asta, cand are cineva timp sau chef sa se ocupe. :D
Dincolo de ideea parolelor hashurate eu va recomand totusi sa vi le schimbati. Sau cel putin, cei care ati trimis request-uri de logare in acel interval. Eu cel putin stiu ca am incercat, in consecinta, mi-am schimbat parola.
@Bruzli - la schimbarea parolei apare intro fereastra variabila $bbnb[username] afisata in mod direct. Fix it. ;)
In inbox, cand citesc un mesaj, sub mesaj, la Raspuns rapid, inainte era gol. Acum apare direct cu [quote]. Nu se poate face ca inainte sa nu mai fiu nevoit sa sterg la fiecare mesaj citatele? Iar cine doreste sa trimita cu citat, poate sa apese pe Retrimite/Raspunde la mesaj.
Daca se poate sa dispara linia de sub: "implicit" si " te-a ajutat...".
Nu stiu daca s-a mai zis, dar s anu uitati de tapatalk.
Poate un 2 sau 3 px daca te rog frumos, frumos de tot? :)
Later Edit:
Cand salvez modificarile la profil primesc mesajul asta:
Vă mulțumim pentru actualizarea profilului dvs, $bbuserinfo[username].
Tot in profil am gasit un meniu numit "Informatii aditionale" care nu isi are rostul in profilurile membrilor inregistrati. Este ceva de genul "Scrisoare de intentie", motivul pentru care vreau sa fiu membru pe Seopedia, etc.
Exact ca si prima chestiune, nu sunt lucruri vitale, dar ar fi bine daca ar putea fi remediate.
Acum apare in topic si o dunga orizontala care nu aparea - un fel de Titlu care lipseste. Inainte daca nu completati titlul din "Optiuni avansate" nu aparea acest spatiu gol pentru titlu. Ataşament 2460