-
Ok, aici chiar ai dreptate. Este un forum privat, dar din ce am scris eu ai selectat doar ce ai vrut, ceea ce numai e ok. Am spus mai intai "atat timp cat regulamentul nu-mi interzice", deci am pus pe primul plan regulamentul si apoi am adaugat acea fraza cu "suntem o tara libera". In fine, sa nu deviem de la subiect ...
Cred ca parerea unui moderator/admin ar conta foarte mult in acest topic si ar clarifica lucrurile.
-
Conform punctului 3 din ghid-ul acelei sectiuni ( Sectiunea permite accesul oricarui membru, indiferent de rang, numar de posturi sau reputatie. ), ti-am aprobat postul.
-
In viata se spune adesea afirmatia "esti liber sa faci ce vrei" dar are si o continuare ' suporti cosecintele'.
Insa pe scurt tu trebuie sa aduni si cateva puncte la reputatie, din cate vad tu ai 0, nu am vazut pe nimeni cu 0 puncte reputatie sa poata posta in sectiunea market place.
'
-
In sfarsit un membru al stafului mi-a dat dreptate si mi-a anulat si negativele primite pe nedrept. Ceilalti refuzati sa cititi acest regulament, iar din asta rezulta ca nu respectati acest forum !
Multumesc Alex. Se poate inchide ...