wtf is this.. hei baieti.. cand punem mana si facem ceva util.. cu tutoriale. directoare, stiri, comunitate, utilitare si alte diverse ????? so.. hai sa nu ne rezumam numai la forum..
Versiune printabilă
wtf is this.. hei baieti.. cand punem mana si facem ceva util.. cu tutoriale. directoare, stiri, comunitate, utilitare si alte diverse ????? so.. hai sa nu ne rezumam numai la forum..
nu uita de puterea exemplului ;)
www.seopedia.ro
parca nu e prea bine sa arate asa :D
Cool sysadmin!Citat:
Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.
E in paragina..si nici nu vad oameni interesati de el....
pai nu se aduna nimeni?
later edit: am mai adus in vedere ..
http://forum.seopedia.ro/discutii-administrative/1858-www-seopedia-ro.html
Topicuri unite.
Personal sint bucuros de interesul vostru fata de soarta site-ului. Eu am cam renuntat la a mai visa la el.
Ar trebui sa fie interesati si cei care il pot administra.
names????
Hai sa ma bag si eu in seama pe tema asta.
S-a mai schimbat ceva pe tema asta? sau e in acelasi stadiu.
Am o propunere si ma gandesc ca poate va intereseaza ;)
Astept mesaj aici.
momentan... dupa cum vezi, nu se misca nimic, dar daca ai o idee care sa atraga interesul celor in masura...
Pai propunerea mea ar fi simpla,
Facem o intalnire la care vine fiecare cu tema facuta si stabilim clar ce o sa faca site-ul (structura de continut, functionalitati, etc).
Deasemenea, stabilim si rolurile pentru fiecare luand in considerare disponibilitatea fiecaruia si implicarea si calculam si procentul de participare al fiecaruia.
Din toata intalnirea asta trebuie sa rezulte un plan de proiect cu deadline-uri clare, impartirea pe taskuri si, bineinteles, structura actionarilor.
Eu ma ofer sa fac development in prima faza.
In functie de cum evolueaza proiectul pot sa asigur si vizibilitate media.
So, care e parerea voastra?
nu se agita nimeni? nu se implica nimeni?
hai nu ma dezamagiti!
Sefii tac milc..
Este aceeasi reactie ca la faza cu tricourile Seopedia... Aceasta comunitate este inca tanara, si membrii ei nu pot face ceva impreuna... Cel putin nu acum...
Sau poate ca headquarterul are alte planuri "secrete"... :rockon:
Nu stiu, nu e problema mea, insa daca aveti nevoie de mine la ceva puteti sa ma numarati in randurile voastre...
da ... astept si eu o reactie oficiala :)
poate m-am agitat eu prea tare si prea repede ... cine stie ;)
Reactia mea nu e oficiala.
Punerea site-ului pe picioare nu depinde de mine. Eu am mai incercat de cateva ori sa il resuscitez. Nu s-a prea putut. Cu toate ca aveam articole scrise si ceva planuri.
Mai mult decat fac sau am facut pe forumul asta, nu sint dispus momentan sa mai fac. Ptr. ca nu se vrea (sau nu se putea) face mai mult.
Comunitatea asta exista cat sa isi rezolve fiecare interesele sau neclaritatile. Nimic mai mult.
Exceptand cativa care intr-adevar petrec mult timp pe forum si isi dau interesl...mare majoritate sint pentru interes. Mai putin ptr comunitate. Nimic de comentant.
Dar, mai incarcam incaodata.
Cine se baga..si eventual cu ce?
:O
Pai in primul rand "trebuie sa se bage" proprietarul domeniului...
Daca el se baga, ma bag si eu... cu orice.
Daca pot ajuta si eu cu ceva, I'm in.
Cum spuneam si mai devreme, eu ma bag sa fac development si mentenanta.
Ma apuc sa scriu si articole de ordin tehnic si facem impreuna si audit de site-uri.
Daca nu e nici un de layout pe aici o sa scot banutz din buzunar si facem si un layout.
In momentul care site-ul e pus pe picioare si incepe sa miste va pot asigura si reclama pe alte site-uri din ro cu trafic si in presa (pt detalii dati mail).
si inca o sugestie, ca uit.
in mailul de notificare de pe forum (acela de raspuns la un post la care am subscris) nu mai includeti si mesajul.
Contati si pe mine.. orice..
Uite, avem inca un membru in echipa :)
come on, people !