Ah, trebuia bifat. Tot dadeam salveaza cererea si nu se intampla nimic.
Versiune printabilă
Ah, trebuia bifat. Tot dadeam salveaza cererea si nu se intampla nimic.
Seopedia logo fail, arata oribil.
Ataşament 1631
Chiar si eu puteam sa fac ceva mai fain :P
Pai fa.
"Fa" ii zici lui nevasta-ta ma :PPPPPPP (joking, pt.mezeii care nu se prind)
Pe bune acum, macar fa background-ul din spatele logului alb. Sau da-mi mie user si pass pe privat ca intru eu si fac.
Eu sunt mai mult decat fericit cu logo-ul asta dupa ce l-am avut pe ala cu vBulletin. Pe de alta parte, ala arata mai bine, chiar daca nu avea nici o legatura.
Deci sa facem poll.
Preferati sa:
1. Intrati pe un forum cu un logo foarte urat, dar relevant.
2. Intrati pe un forum cu un logo frumusel, foarte cunoscut, dar care va da impresia ca ati aterizat in alta parte.
P.S. Chiar nu se incumeta nimeni sa piarda 5 minute in Photoshop? :D
se ca rezolca si logo-ul ,zilele astea. nu am timp sa ma ocup de toate, asa repede, din pacate
fuck ceva pe el de HD2 :)
Eu i-am sugerat lui Cristian sa-mi trimita formatul original al logo-ului, incercam eu sa-l repar asa mai rapid. Dar nici un raspuns cu privire la asta, las pe altul sa umble la el atunci :)
Nu... nu am disparut iar... inca sunt la statutul de "reader" ... pana ma acomodez cu noua comunitate...
Hmm... raman si eu surprins .... multumesc de aprecieri atunci.
Pot ajuta usor la logo, daca e nevoie, poate exista vreun *.PSD cu el? sau un format mai mare? Ce e acuma... nu prea ajuta la editare...
----------------------------------------------------------
Si o alta idee pentru a strange comunitatea. Si e foarte simplu. Pentru moment oricine poate vedea ce se scrie pe forum, fie inregistrat sau Guest. Vbulletin-ul actual poate fi setat in asa fel incat doar topic-urile si titlurile de post-uri sa se vada, fara continutul lor, iar pentru a avea acces si la continut, trebuie sa fii logat.
Legat de ultimul paragraf, asta intra nitel in conflict cu scrisoarea de intentie. Adica cum il convingi sa se inscrie (printr-un proces mai elaborios cum e cazul scrisorii), daca nu-i arati intai nimic?
S-ar putea eventual ascunde unele parti pentru guesti.
http://forum.seopedia.ro/register.php
In aceasta pagina ar trebui stipulate conditiile pentru inscriere, si toate acele informatii legate de scisoarea de intentie, ca altfel se intelege ca pe acest forum nu se mai permit membri noi si atat.
Nu sunt de acord ca informatia sa devina privata si accesibila doar membrilor, ca altfel ar zice cei care intra ca nu e nimic interesant , ca este un forum la fel ca celelalte mii de forumuri site-uri despre SEO fara valoare. In plus nici google nu ar indexa si nu ar putea sa isi faca treaba