Multumim pentru aprecieri si pentru site-urile pe care ni le-ati trimis :)
Versiune printabilă
Multumim pentru aprecieri si pentru site-urile pe care ni le-ati trimis :)
eu nu am mai introdus descrieri :)
felicitari. arata frumos
Felicitari pentru site si succes.
Am inscris si eu un site si vad ca s-a aprobat destul de repede. Asa e la inceput, pe parcurs poate mai leneviti :).
Am si eu in director pt site-uri romanesti, dar as incerca si ceva international, sa pot face o diferenta :rolleyes:
Mersi de aprecieri.
Pai da, la inceput se aproba repede ca nu sunt asa multe siteuri in pending. Dar ce te faci cand incep sa curga inscrierile?
Ieri am anuntat directorul si pe DP, pe langa alte 2 forumuri. In 5 minute mi s-a blocat casuta de email. Am vorbit cu cei de la hosting si mi-au crescut limita destul de mult. Pana acum (deci o zi jumate), sau inscris peste 450 siteuri :O
Iti dai seama ca ne-am si bucurat, dar am si muncit ceva sa le revizuim pe toate (ca deh, a trebuit sa si respingem cateva).
1.Diferenta intre dir ro si eng e la clickurile platite din google;
2.Evident e un proiect usor:
-instalare script;
-cautare si incarcare template,eventual design propriu
-apoi bagi categorii si subcategorii (le gasesti pe undeva)
-apoi promovare prin forumuri.
Bafta Diana, desi nu stiu daca dupa eafacere.ro, un site de real succes, cu 100 de mii de pagini inexate, chestia asta cu directorul e chiar o provocare. Sau daca e vorba doar de sfanta monetizare, fa vreo 10 directori (ii administrezi simultan), monetizeaza si sa vezi ce bine o sa fie.
Fiecare proiect nou e o provocare. Intradevar, n-o sa muncesc la astea la fel ca la eafacere, dar sunt niste chestii noi din care am ce invata. Numai din faptul ca de ieri tot revad siteuri sa vad daca le aprob sau nu, mi-au mai venit 2 idei de proiecte pe care o sa le punem in practica. Si mi-a facut placere sa lucrez si la director, si la bloguri la fel de mult cum mi-a placut sa lucrez la eafacere.
Evident ca nu ma supar sa le si monetizez, si chiar ziceam sa mai facem cateva directoare, dar daca la asta deja se submit 100 siteuri in 4 ore, cand sa le mai aprob si la celelalte? Atunci apare chestia cu featured links si alea free se aproba la sf. asteapta. Desi Goole a penalizat cred ca toate directoarele cu pricing. Din lista lui mmariusel a lui submitsuite, f. rar mai gasesti unul cu PR semnalat.
Diana, un director e o munca de Sisif "platita" foarte prost. Toti vor linkuri dar nimeni nu da click pe reclame. Multa bafta.
Multumim. Oricum, trebuia sa o incercam si pe asta.
m-am inscrie si eu :D
Am trimis si eu acum un link. :)
de cat timp il aveti?
nu vreti sa facem un link exchange ?
eu am Euro Web Directory