-
Momentan numarul maxim de taguri este 7.
Cand cineva adauga un tag intai verifica daca este in lista. Daca el a fost respins inainte poate sa-l adauge dar nu mai apare in lista de taguri noi de validat.
"in felul asta sa nu introduci tag-uri diferite print-o litera" Asta e un pic mai greu de realizat (sau cel putin la prima vedere)
Aurel Dragut: Mersi, modific acu..
-
Citat:
Postat în original de
Ciprian Sorlea
Intr-adevar, eu vad doar
3.
Situatia este destul de hazlie pentru ca nici unul din cele 2 fisiere, mentionate ca facand parte din lista celor 3 nu se mai afla pe server...
Totusi numarul de pagini indexate dupa http://www.google.com/search?q=site:...hl=ro&filter=0 este de 5.850
-
Pentru http_://_www_google.com/search?q=site:www_smarty.ro&hl=ro&filter=0 eu vad 6.060 :)
Ce ma enerveaza ca nu ma lasa sa pun link-uri :P
-
Ideea e ca teoretic in sitemap am vreo 11.000 de pagini indexabila dar la capitolul practica nu inteleg cum parcurge si indexeaza Google sitemap-ul...
-
Am terminat si thetagdirectory_com.
Daca aveti site-uri in engleza va rog sa le inscrieti.
Multumesc pentru parerile de pana acu.
Salut!
-
Parerea mea este ca un tag este un cuvant ... ceea ce ai tu acolo gen "Article Submitter" nu stiu daca se poate considera tag.
De aici si limitele conceptului de tag.
Am si eu un prototip care va folosi taguri (sau mai bine zis SI taguri) dar cred ca o sa aplic o alta abordare (inca nu am ajuns acolo).
Oricum, bafta in continuare ... site-ul arata bine, nu imi place hover-ul de pe tag cloud.
-
Limitele tagurilor
Salut!
Sunt unul dintre cei care au lucrat la realizarea acestor doua site-uri.
Intr-adevar, tagurile sunt in marea lor majoritatea cuvinte simple folosite pentru a descrie anumite notiuni. Dovada ca si delicious.com le defineste in felul acesta. Totusi, sunt situatii in care un singur cuvant nu poate sa identifice o notiune. De aceea parerea mea e ca un maxim de doua trei cuvinte este de bun simt.
Cat despre grafica site-ului mersi pentru sfat. In fond orice feedback este binevenit si ne ajuta sa realizam lucruri de calitate.
-
Salut,
Aveti niste probleme legate de adaugarea unui nou site... Mereu apare eroarea:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Length cannot be less than zero.
Parameter name: length
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
Exception Details: System.ArgumentOutOfRangeException: Length cannot be less than zero.
Parameter name: length
Merci,
R.
-
Salut.
Zi-mi ce site vrei sa adaugi.
Probabil ai meta-urile incorecte si mai trebuie sa pun niste try-uri.
Mersi.
Edit: S-a rezolvat
-
Mie imi place directorul, e ceva nou in ro. Felicitari! M-am inscris. Poate putina imagine pe index ar ajuta ochiului. In rest, mult succes!