-
Murfi.com - Director Web
Anunt existenta directorului web Murfi.com ... A fost refacut, cu un design si backend nou, cu o mai buna organizare zic eu, si cu o mai buna utilitate pentru webmasteri.
Are deja PR4, face transfer de PR de pe orice link, ofera posibilitatea mai multor tipuri de inscriere, se pot achizitiona linkuri sponsorizate... Preturile si alte detalii sunt disponibile pe site...
Va invit sa va inscrieti pe cei care inca nu sunteti prezenti acolo, si de ce nu, daca aveti sugestii sunt gata sa le citesc...
-
Vezi ca e o problema cu codul de validare... am incercat sa inscriu un site si m-a innebunit codul de validare pe care fie nu l-am nimerit corect fie nu-i place...
-
Fii mai exact te rog... Nu inteleg ce problema ar putea fi, pentru ca inca de acum cateva zile se tot inscriu siteuri... chiar si azi s-au inscris...
-
Eu nu am avut probleme cu codul respectiv.
Care este perioada minima pentru un link sponsorizat? Cum se face plata?
-
In cele din urma am reusit cand s-a generat numai un cod numeric, anterior era un cod alfanumeric...
Vezi ca la Cautare Live site-ul proaspat inscris apare fara sa fie aprobat...
-
Perioada minima pentru un link sponsorizat este de 6 luni si se poate plati pentru maxim 1 an. Plata se face prin banca, in baza unei facturi proforme.
-
toto, am aceeasi problema ca si tataraseni.
In momentul cand ii dau submit, in urmatoarea fereastra imi apare "Eroare a codului de validare!"
Mi sa intamplat de 5 ori la rand.
Post editat:
Am reusit cu Internet Explorer, dar si acolo din a 3-a incercare, dupa ce am dat refresh sa se schimbe codul de activare, caci a ramas acelasi dupa ce daduse eroarea.
-
-
... si modifica codul astfel incat pentru a vizita un site inscris sa se deschida o fereastra noua...
-
mda...am patit la fel de 2 ori..desi am fost atent cu codul
am lasat balta dupa a 3a incercare..plus ca nu imi pastra datele deja introduse si sa reintroduc codul