-
@CMF mi se pare ca ai devenit de-a dreptul "adorabil"... sper sa intelegi...
Nu sunt partinitor dar nu inteleg de ce te iei asa tam-ni-sam de @toto... sincer si noi (eu cu toto) am avut discutii contradictorii in urma cu 2 - 3 ani pe anumite teme, dar ne-am rezolvat disputele intr-un limbaj civilizat si acum am si uitat despre ce anume era vorba...
... o repet pentru cei care nu au fost pe faza la momentul oportun : pe mine personal nu m-a deranjat niciodata directorul federel. ro din punctul de vedere al structurii, continutului sau a designului (daca am comentat asupra acestor aspecte a fost datorita descoperirii unor similitudini cu anumite produse software existente pe piata) ci TRAFICUL pe care nici acum nu mi-l pot explica... inca sunt convins ca traficul afisat nu este cel real... si te invit draga @CMF daca consideri ca ipoteza mea este deplasata sa accepti un audit extern, independent si impartial...
-
Vezi @toto ca iarasi ai probleme cu codul de validare : am mai incercat azi sa inscriu ceva site-uri dar am renuntat dupa ce am incercat de 4 - 5 ori sa conving sistemul cu un cod de validare corect... (vezi sa nu fie de vina sistemul de cache daca folosesti, am avut probleme similare si am dezactivat cache-ul pe pagina de inscriere)
-
Da... o sa schimb sistemul cu totul...