-
nou director
Salutare tuturor,
Am intrat numai de vreo 2 saptamani (cred) pe acest forum si mi s-a parut interesant. Am vazut ca e "la moda" sa ai un director web asa ca m-am preocupat putin si eu de aceasta lipsa a mea :D .
Am lucrat zilele astea la directorul web www.link4web.ro. Inca nu e finalizat in totalitate, unele functionalitati urmand sa le dezvolt pe parcurs. Oricum am nevoie de pareri, sugestii etc. la greu. Eu l-am testat asa in graba, pt ca stau cam prost cu timpul si am si lasat un client "in paragina" :D , dar sigur or mai fi erori pe ici pe colo.
La partea de design nu am lucrat, am facut un "minim minimorum" acolo, dar nici nu cred ca mai schimb ceva.
Astept sa va inscrieti site-urile sa va scada PR-ul :rockon:
-
Salut,
Nu stiu cat de in graba e facut (am vazut pagini valide XHTML 1.0 Strict) ... la partea de design intr-adevar este minim dar nici asa nu arata rau.
Bafta in continuare :rockon:
-
Arata binisor si e destul de bine structurat ca si module si functionalitate.
-
merci
Merci. .... Pai e in graba facut, dar la validare incerc sa fiu atent, de fapt ma ajuta o extensie Firefox care imi arata o bulina mare si rosie daca ceva nu e bine :D
Voiam sa aflu niste informatii de la altii care au directoare, dar ma gandesc sa nu atentez la secretul profesional :rolleyes:
1. Merita sa fac URL rewrite? (multa lume zice ca merita)
2. Fiind la inceput si inca nu sunt prea multi doritori sa-si inscrie site-ul, care ar fi cea mai buna modalitate de a umple categoriile?
- Am inceput sa inscriu site-ul in alte directoare si am constat ca nu prea am sanse sa fiu admis in multe dintre ele (fiind un concurent ma gandesc).
- O alta varianta ar fi sa contactez direct site-uri prin intermediul propriilor lor formulare de contact (de fapt am inceput sa fac deja asta), insa nu stiu daca asta e spam sau nu. Ofer ceva gratuit ... ma gandesc ca nu ar fi o problema.
- Pot inscrie eu personal site-uri pe care le consider adecvate unei categorii sau subcategorii sau exista ceva limitari in sensul asta?
-
Mie imi place - atata timp cat are un design curat si lizibil e totul ok. Cat despre intrebarile tale:
1. De ce nu ai face? Iti ia destul de putin si macar sunt url-urile curate..
2. Sunt directoare care au categorii cu directoare web, cel mai bine este sa le gasesti pe acelea. In rest nu prea vad cum decat cu schimb de link-uri, dar drept sa spun mie nu prea imi plac astea.
Bafta!
ps: ti-am dat un link din directorul meu, sper sa iti ajute!
-
zzzttt, poti sa le umplii manual. sau eventual cu addon-uri daca ai asa ceva la al tau. la phpld exista 2 care fac import (unu din yahoo si altu din google). Gasesti informatii aici Yahoo 2 phpLD import - Directory Pump - PHP Link Directory Forum.
-
Merci preacher pentru link.
Addon-uri nu am numai daca le voi crea eu :D .
Nu am folosit un script free pentru directorul web, ci am programat totul eu.
Dar informatiile voastre ma vor ajuta sigur.
-
-
In Romania cel mai probabil vei avea sanse mici sa-ti inscri directorul. In directorii de afara (si probabil sti de lista de la vilesilencer) ai sanse foarte mari dar aproape obligatoriu va trebui sa dai si tu un link inapoi.
p.s. Uite aici o pagina de unde mai poti castiga un link. Si cred ca nu-i singura.
-
Eu nu cer obligatoriu link reciproc si accept alte directoare :)