buna ziua,
caut o persoana care sa ma ajute sa scot toate link-urile din toate directoarele la o lista de la 10 site-uri.
Versiune printabilă
buna ziua,
caut o persoana care sa ma ajute sa scot toate link-urile din toate directoarele la o lista de la 10 site-uri.
salut
vreau si eu o astfel de persoana.
Directoarele au pagina de contact sau functie de stergere site? Sau nu ai apucat sa verifici?
Din ce motive nu reusesti tu, nu ti se raspunde la solicitare sau nu ai timp?
Mersi!
si eu caut o persoana pentru a scoate linkurile de pe diferite site-uri
Te putem ajuta si noi cu "curatenia" de link-uri provenite de pe directoare.
Daca acele linkuri din directoare sunt vechi, sfatul meu este sa nu le scoti ci sa le diluezi ancorele cu alte linkuri noi, relevante si puternice.
LE - Acum am vazut ca cel de deasupra mea dezgroapa posturi vechi ca sa isi promoveze serviciile.
@fiberit - Pretenas incearca sa faci primele 30 de postari ajutand aceasta comunitate cu ceva resurse si sfaturi gratuite dupa care poti sa te gandesti si la profit.
Succes!
Nu inteleg de unde ai dedus tu ca eu doresc sa il taxez pentru ajutorul oferit. Asteptam un mesaj pe privat sa intelegem despre ce link-uri sau directoare este vorba, dupa care ii explicam ce trebuie sa faca. Nu scoatem profit din asa ceva. Avem alte servicii care le oferim contra cost.
Pacat ca sa inteles gresit postarea noastra si am primit 6 puncte de ratie "Bad".
Ai mai multe personalitati sau contul tau e folosit de minim doi?
Si cate raspunsuri ai primit tu de la posesorii directoarelor dupa ce le-ai trimis mail?
Te intreb pentru ca, daca afirmi asta inseamna ca tu ai avut succes; daca nu ai incercat afirmatia ta este total eronata - nu iti raspune nimeni la mesajele lasate pe pagina de contact a directoarelor - testat!
Ideea este in felul urmator
inainte de 2011 siteul avea 600o de vizitatori si iesea pe primele pozitii la mult cuvinte
apoi am fost penalizat de penguin si panda
am schimbat designul si am bagat continut original si am scapat zic ceu de panda, dar cred ca daca scap si de penguin imi revin
site-ul este renovat .ro
Buna seara, este foarte usor ... si eu am avut astfel de problema si am trimis e-mail , contactat persoanele ce detineau directoarele web .. au fost foarte amabili si m-au ajutat. Uneori este mai usor sa intrebi pe seopedia sa gandeasca alti pentru tine decat sa gandesti singur. PEACE
Dar de ce nu blochezi siteurile cu pricina din webmaster tools si google automat nu le va mai lega de tine, chiar daca ele mai vor exista?
Nu este un lucru foarte usor sa stergi linkurile de pe directoare. Dar, totusi, iata care este procedura:
1. Intra in Google Webmaster Tools in sectiunea "Linkuri catre site-ul dvs." si downloadeaza tabelul cu domeniile care dau link catre site-ul tau;
2. Contacteaza detinatorii site-urilor unde tu numai vrei sa ai link-ul expus;
3. Timp de asteptare, daca nu iti raspund, mai incearca odata;
4. Dupa alt timp de asteptare, intra in Google Disavow Links si fa un document .txt cu domeniile de la care numai vrei link (cauta pe net cum se face acest document, este foarte simplu);
5. Urca documentul .txt pe Google Disavow Links si asteapta raspunsul de la Google.
Personal, am facut acest lucru si s-a rezolvat partial, asta dupa aproximativ o luna de asteptare. Unele linkuri s-au sters, intradevar, cel putin asta spune Google Webmaster Tools. Le-am verificat si pe MajesticSEO si acesta inca le vede active.
Sper ca ti-am fost de folos, multa bafta!
Daca vrei sa le scoti din directoare, contactezi administratorii acestora, daca insa vrei doar ca Google sa nu mai ia in cosiderare acele link-uri catre domeniul tau, folosesti unealta disavow mentionata de stcalin.
@stcalin - Majestic nu are de unde sa stie ce link-uri dezavuezi tu in Google Webmaster Tools si oricum nu vad ce relevanta are asta in discutia de fata...faptul ca Majestic vede niste link-uri care sunt deja dezavuate, nu ii afecteaza cu nimic pozitionarea in Google.