5000.ro ofera inscrierea in 2300 de directoare pentru 10 Euro. Problema e ca sunt directoare straine si eu am un site romanesc de nisa cu 3 luni vechime, poate ajuta sau risc penalizare ? A folosit cineva de pe aici pana acum ?
Versiune printabilă
5000.ro ofera inscrierea in 2300 de directoare pentru 10 Euro. Problema e ca sunt directoare straine si eu am un site romanesc de nisa cu 3 luni vechime, poate ajuta sau risc penalizare ? A folosit cineva de pe aici pana acum ?
Depinde in cate directoare il inscrie pe zi...din ce vad eu acolo "Inceperea inscrierii site-ului tau se face dupa aprox. 36-72 ore de la introducerea lui pe site-ul www.5000.ro. " s-ar putea sa nu le pice chiar atat de bine, eu mi-am inscris odata un website in vreo 65 de directoare pe zi si din pacate am fost penalizat...
inscriere corecta ar fi 3-5 dir/zi
da voi chiar credeti ca il inscriu? :)
pun pariu ca mai mult de 300 nu bifezi :)
uite aici gratuit inscriere in cateva site-uri / directoare : http://livethunder.com/submit
Al-Bawaba(Arabic) : Submission Failed
AllTheWeb.com : Submission Failed
Anzwers : Submission Failed
Canada : Submission Failed
Direct Hit : Submission Failed
Fireball : Submission Failed
Infomak : Submission Failed
Infoseek : Submission Failed
Lycos: Submission Failed
Lycos EU : Submission Failed
National Dir : Submission Failed
Northernlight : Submission Failed
Voila : Submission Failed
Web Crawle : Submission Failed
daca asa inscriu si aia 5000 :) nici 300 nu prind
am apelat eu la ei si nu prea sunt buni .. iti inscriu site-ul in toate directoarele imediat si risti sa fi penalizat .. plus de asta dupa o perioada de timp iti expira inscrierile in majoritatea directoarelor
pai normal ca ai toate sansele sa fii penalizat. Inscrierea este automata in directoare fara captcha. Toate sansele sa iei o penalizare pentru spam
daca siteul tau este romanesc nu cred ca te ajuta prea mult directoarele straine in google.ro
Noi am analizat de mai mult timp site-ul 5000.ro si am depistat ca pe langa metodele BlackHat folosite, unele site-uri erau trecute la misto, nu existau deloc, sau erau alte thumbnailuri asociate.
Iar pt cele care le-am gasit, in josul paginii erau link-uri catre firmele care le-au promovat cu adevarat!
Nu stiu ce sa zic acum..dar daca as avea o firma, nu as apela la servicii dedicate black hat!
Mai multe detalii am gasit la w w w. practiseo. com/content/5000ro
Am folosit serviciul 5000ro si am disparut din google. Era pentru un site secundar cu intentia de a testa serviciul.
Nu il folositi !!!!
Oricum aveam indoieli, acum m-am hotarat ca nu e cazul sa le folosesc serviciul. Mai bine un singur IBL mai calitativ decat tone de directoare inutile.
pe langa asta ar mai trebui sa lucreze si la cum arata siteul :
http://5000.ro/director.php ... ca porcul !
Is de .... astfel de oferte ...
Am folosit serviciul pentru 2 site-uri si am trecut in mare prin lista de e-mail-uri de confirmare. Trebuie sa marturisesc ca lasa mult de dorit, treaba mai buna faceti cu indexare manuala in 2 ore sau daca vreti ceva automat si rapid mai bun este serviciul de la anuntul magic - nu ca acesta din urma ar fi stralucit.
Deci sfatul meu este sa evitati acest tip de indexare!:|
am folosit si eu de curand serviciile lor si din 900 mail-uri cate am primit doar vreo 80 maxim 100 erau de confirmare restul de umplutura.
dar alt site in afara de 5000.ro nu mai stiti?
Mai e magic-ro dar eu le consider niste balarii genul acesta de site-uri. Daca nu ai ce face cu banii poti apela la astfel de servicii in caz contrar ai putea face si tu ceea ce fac ei foarte simplu.
Eu am un program cu care m-am inscris in aproximativ 70 de directoare romanesti prin cateva clickuri. Probabil multi dintre voi stiti despre ce program vorbesc.
5000.ro ? Dupa parerea mea sunt niste spammeri. Site inscris in 5000 de directoare in 72 ore. Asta e chiar o gluma buna. Din pacate exista si creduli. Am primit tot de la o firma de acest gen o reclama cu inscriere in directoare. Anuntul avea si ceva de genul: pentru 2000 motoare cautare / directoare romanesti -100 euro. Le-am trimis un mail in care ii rugam sa imi trimita si mie presupusa lista cu 2000 directoare romanesti. Nu mi-au raspuns. De toata jena...
eu am folosit si nu sunt multumit, poate ca si-au facut treaba dar chiar si asa nu sunt multumit, nu cred ca din cate directoare spun ca inscriu site-ul sunt macar pe 50 dintre ele inscris...
Eu niciodata n-am fost adeptul inscrierii in masa in directoare. Le inscrii manual, frumos, nu cred ca tine ideea cu mii de site-uri intr-o singura zi..
Nu cred ca ar sta ei sa inscrie un site in 2300 directoare, dar 10 sau mai multe cate cereri or avea. Iar daca folosesc robot pentru inscriere, pica jumate din directoare, care cer sa introduci codul afisat in imagine. Plus ca m-am apucat sa inscriu si eu site-uri in lista aia, si foarte des am dat de website-uri care nu exista sau nu sunt functionale.
E drept ca nu e mult 10 dolari, dar practic e ca si cum ai da 10 dolari unui sarac. Macar stii ca el are nevoie de asa ceva. Mai bine pui mana si iti inscrii tu site-urile, oricum din cate am citit in reply-urile anterioare, nu e indicat sa inscrii in mai mult de 5-6. Asa ca nu e graba mare.
Va multumesc pentru sfat. Nu mai aveam mult si doream sa beneficiez si eu de serviciu lor.
Le voi transmite si prietenilor sa nu apeleze la 5000.ro
Bani aruncati pe geam ...
hai sa-mi dau si eu cu parerea....pot sa zic ca mi-am cam luat teapa cu 5000.ro ! va zic si dece. l-am intrebat pe adminul de la 5000.ro sincer...in cate directoare face inscrierea....mi-a zis ca 800-900 maxim...din acele 800-900 linkuri...mai putin de jumatate sunt directoare web...majoritatea sunt text ads adaugata automat in mai putin de jumatate de zi....asadar am platit 10 euro mi s-a promis cresterea pr-ului ...si nu am ramas decat cu acatistul facut la Biserica pt 5000.ro pt ca am cazut grav in google vreo 2 saptamani...cam atat am avut de zis de 5000.ro
nu am vrut sa fac reclama negativa...dar nu se merita pe criza asta sa arunci 10 euro pe 2300 DIRECTOARE
Nu sunt bani aruncati de pomana, in cateva directoare tot te inscrie(eu zic ca pentru unul care si-a facut un site nou si nu nu se pricepe in a-si promova site-ul sau pur si simplu nu are timp sa se ocupe de el,e bun si 5000.ro decat nimic) si plus de alta de altceva poti face in ziua de azi doar cu 10 euro...adica ce promovare alternativa se poate obtine pentru 1 site cu numai 10 euro?
creca e mai mare deranju..!!!
Decat sa apelez la ei mai bine nu mai inscriu nici un site in directoare , pentru ca unele directoare din lista lor nu mai functioneaza si doar cateva directoare te vor accepta pentru ca nu ei le adauga automat si se vor introduce intr-o categorie diferita de cea a site-ului tau .
eu personal cred ca la banii aia multe asteptari nu trebuie sa aveti,
cat despre disparutul din Google hai sa va spun ce am patit cu un site de al meu
1. Lansez site-ul, fac sitemap il trimit in Google
2. Inscriu intr-o zi in 50 de directoare,
3. Dupa 1 saptamana schimb sitemap-ul si tag-urile (alta ordine)
4. In cca 3 zile dispare din google de pe prima pagina pozitia 10 si ajunge pe nspea
5. Dupa 2 saptamani revine pe prima pagina in poztia 6
6 Dupa cca 5 luni devine no 3 dupa respectivul cuvant
Cuvantul cheie este unul destul de cautat este "larg", cu concurenta, fiind in google aprox 9 mil de rezultate.
Ce vreau sa va spun, site-ul poate disparea din google (mi s-a intamplat de multe ori - la cele noi lansate sub un an), problema este ca daca dupa cca 2-3 saptamani nu apare atunci e bai mare, a si inca ceva intotdeauna cand va dispare un site google it dupa www[.]numelasiteulmeu[.]ro sa vedeti daca mai aveti vreo pagina pe acolo.
BTW. Am testa legenda cu inscrisul in prea mlte directoare deodata si cu prea multe link-uri pe acelasi titlu (pentru unul din site-urile noastre), la cca 2 luni de la lansare l-am bagat in 200 de directoare intr-o zi, rezultatul a fost excelent
e normal sa fluctueze in google atunci cand il inscrii in directoare, toti se gandesc ca vor iesi de pe pozitia sa zic 5 pe 2 sau 1.
uite ca nu este asa, ci in primul rand va fi acest dans care daca dupa 2-3 saptamani nu dispare atunci e o probleme.
poti sa ne zici daca acum ai revenit pe pozitia initiala sau ai crescut ?