Si pe langa toate cele spuse mai sus nu uita ca Adwords nu este chiar pentru toate site-urile. Nu cred ca este cazul tau , dar clar ai putin de munca daca vrei rezultate multumitoare
Versiune printabilă
Si pe langa toate cele spuse mai sus nu uita ca Adwords nu este chiar pentru toate site-urile. Nu cred ca este cazul tau , dar clar ai putin de munca daca vrei rezultate multumitoare
Multumesc pentru interesul acordat.
Am contactat pe cineva cu o certificare adwords si o sa se ocupe el de toata treaba.. Campania o sa inceapa saptamana asta si o sa primesc rezultatele mai incolo.
Totusi m-ar manca si pe mine mana sa imi bag si eu nasul prin Adwords, dar pentru inceput am spus ca la las pe mana profesionistilor.
Google mi-a respins siteul pe motiv ca : "īncalcă politica Google privind Principiile software, īntrucāt pare să distribuie programe software dăunătoare sau īnşelătoare pe computerele utilizatorilor.".
Complet aberant daca ma intrebati pe mine.Sunt sigur ca nici nu au instalat softwareul si nici macar nu stiu la ce e bun.
In concluzie trebuie sa gasesc alte metode de promovare.. Ma gandeam la Yandex, deoarece softul pe care in promovez este dependent de o platforma facuta in Rusia si care este foarte raspandita acolo. (Conform google trends, prima tara in care se cauta platforma este Rusia).
Are cineva experienta cu Yandex?
ce spuneti .. se merita pentru un site cu profil auto .. cu cuntinut in romana sa folosesc google adwords ?
"Se" merita daca ai return on investment, daca faci de dragul de-a avea trafic sunt bani cheltuiti degeaba. Valabil pentru toate nisele.
E blog? E magzain online? E forum? Vinzi ceva? Testeaza 1-2 saptamani, vezi rezultatele si vezi daca merita. Daca nu vinzi nimic din start nu merita, parerea mea.
da .. vand diferite accesorii auto .. statii cb, xenoane, detectoare radar, cauciucuri etc ...
cam care ar fi investitia zilnica necesara pentru a avea un efect cat de cat vizibil
Nu am avut nicio campanie pe nsia respectiva, dar poti verifica in keyword tool cam ce se cauta si apoi vezi in adwords pretul.
Daca vrei sa scapi mai ieftior incearca sa mergi pe long tail, ai vizite mai putine dar mult ai targetate.
Doar ca exemplu, pe cauciucuri, "cauciuri" e foarte de generic, incearca sa mergi pe "cauciuri iarna michelin" sau orice long tail cu suficiente cautari. Iesi si mai ieftin si cine cauta asa ceva chiar aia vrea sa gaseasca.
am inteles catalin. Multumesc frumos
Pentru servicii de montaj usi geamuri termopan, oare se merita o campanie adwords, ar putea aduce ceva clienti? sau e inutil
Multumesc