-
Din munca..
Cine crezi ca iti spune tie domeniul din care face el bani? De ce mi-as face singur concurenta?
Gandeste-te, majoritatea celor care "traiesc" din online nu deschid site-uri orbeste. Analizeaza nisa, fac statistici pentru a avea o investitie cat de cat sigura .. Crezi ca ti-ar spune tie asa ceva dupa ce se chinuie luni intregi pentru o statistica facuta ca la carte?
-
a incercat si el ...:)...
in alta ordine de idei, cred ca sunt destule nise pe internet unde poti sa iti gasesti locul. cum zicea si Kaa, tre sa analizezi singur si sa faci un research cat mai realist si bine documentat..
zicea cineva de produse bio....incearca si analizeaza domeniul putin, dar nu te opri doar la hrana. sunt si alte categorii de produse (uleiuri,creme etc.)
-
Eu unul zic sa avem rabdare. Se plateste foarte putin pe click aproape pe orice nisa la ip de Romania.
Eu am si afara cateva bloguri care imi aduc si 0,7 euro pe click . In Romania am maxim 0,25 euro( si asta e rar de tot).
Am site optimizat si pe tehnologie, telefonie, seo, afaceri, turism... dar nu prea merita .
Sunt zile cand am 20-30 de clickuri cu media de 0,05 . Imi vine sa urlu.
Pe blogurile internationale CTR e mult mai mare si un singur click acolo face cat 20 romanesti..
Eu zic ca cat de curand vor creste preturile si pe Romania, pentru ca concurenta pe Adwords devine tot mai acerba. Patience!!!
-
Diet, concurenta e o reflexie a economiei reale. CPC nu va creste major fara cresterea majora a puterii de cumparare, care conduce la cresterea consumului si implicit la cresterea cererii. Deci s-ar putea sa asteptam la nesfarsit. Analizeaza Austria vs. Romania. Piata asigurarilor in Romania reprezinta 5.14% din valoarea pietei asigurarilor in Austria, sau 1% din valoarea pietei germane. Calculeaza niste indexi de populatie vs. activitate economica, si iti va veni sa plangi.
-
Uite eu am inceput Miere de albine (de la ideea cu plantele bio si etc.) am inceput o afacere in offline cu albine (apicultura) ceva fonduri Europene si momentan am cumparat domeniul dinstup.ro deoarece mi sa parut interesant scurt si rezonant, ce poate sa fie din stup decat miere, polen (produse apicole) si peste 1 an o sa dau drumul la un magazin apicol in care o sa postez si video din stupina proprie (peisaje din jur, flora etc., cum pastrez mierea, certificate de calitate si multe altele (sa vada posibili cumparatori ca nu cumpar mierea din Real si o vand pe net). Ma astept la succes garantat!
-
mi se pare un bussines bun, succes
-
Multumesc, imbini utilu cu placutul ca altfel nu iese pare lucru.
-
Si eu sunt intr-o anumita masura interesat de aceasta nisa, sa ne mai ti la curent in viitor cu eventualele (ne)placeri.
-
Cu siguranta o sa va tin si o sa cer si o gramada de sfaturi.. :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ce parere aveti despre nisa dogs breeds in engleza?
-
Vezi ca in acest thread se vorbeste despre nisele in lb. romana.