:whistle:
Versiune printabilă
Salut,
Am si eu 2 intrebari pt. tine Cristi :
1. Am un site de femei Fmo.ro (cred ca-l stii), este de cativa ani online, am in el 90% numai articole proprii, se scriu zilnic aceste articole, site-ul este curat, multe link-uri spre el sunt naturale, RSS-ul este preluat de cateva site-uri, ca si cautari pentru anumite cuvinte cheie apar bine in google, sunt multumit, dar la articole nu apar asa cum ar trebui in google, apar alte site-uri cu articole asemanatoare inaintea mea. Link-uri spre aticole nu am cum sa pun, naturale sunt cateva..., dar nu pot fi pentru toate.
Intrebarea mea este ce as putea face sa vada google mai bine articolele din site, sa apara mai bine in serps.
2. Pentru cuvantul "Program Tv" apar cu site-ul Ptv.ro in google.ro pe locul 4-5 in fata mea fiind port.ro, acasa.ro, rol.ro (site-uri destul de vechi si cu trustrank mare), daca eu as obtine cateva link-uri pe site-uri gen protv.ro sau antena1.ro care au o vechime de 7-8 ani si cu un pagerank 6-7, as avea vreo sansa sa ajung locul 1 ? sau ce anume as putea face pentru locul 1 ?
Multumesc !
up..
se mai continua aceast thread ?
am si intrebari mai grele , pentru alta serie :)
Am si eu o intrebare. Exista legaturi intre indexarea unei pagini si rezultatele din analytics? Ex. daca un vizitator intra pe pagina ta si iese dupa 2 sec, se considera ca nu a gasit ce cauta si scade din importanta?
Salut! Am si eu o intrebare in ceea ce priveste structura url-urilor din punct de vedere SEO... Sa luam un exemplu de keyword "SEO Romania". Cum este recomandat: seo-romania.mysite.net/ sau mysite.net/seo-romania/ ?
As vrea sa mentionez ca siteul abordeaza mai multe domenii (html, css, etc...) din web development.
Multumesc anticipat si respect pentru munca depusa!
Subdomains and subdirectories - cam vechi dar e de la sursa.
Multumesc mult....foarte util articolul....m-a ajutat sa iau o decizie.
Acum se mai iveste o intrebare. Am citit mai sus ca unele directoare (link farms cum le mai zicem) nu accepta subdirectorare (mysite . net/seo/). Cam care ar fi un procent al acestor directoare? Deasemenea nu sunt acceptate nici subdomeniile? De fapt au fost 2 intrebari... multumesc inca o data!
3 luni in urma am inregistrat un subdomen (mysite.com/subdomen) in 1500 directorii eng, cam 450-500 m-au acceptat (conteaza titlul, descrierea, nisa)
Am pus si eu doua intrebari mai sus dar vad ca, Cristi nu raspunde...imi poate raspunde si mie cineva care se pricepe ?