-
Am colaborat cu Tony pentru comunicate de presa. Evaluez calitatea articolelor la nota 10+ :) Comunicarea pe parcursul intregului proiect (rapoarte bine structurate, actualizate in timp real, in google docs), pretul si seriozitatea de asemenea!
Ca si exemplu 2 dintre comunicate le puteti vedea aici si aici
Cu siguranta vom mai colabora!
-
Mersi mult baieti.
@lawrians .. te-ai jucat putin pe acolo si ai stricat formatarea la un comunicat :) .. dar ma bucur ca iti place cum au iesit!
-
Dupa parerea mea, Tony este un adevarat scriitor. De cand am inceput sa colaborez pentru el, nu mai colaborez cu nimeni altcineva pe partea de scris. Stie sa aprecieze atunci cand cineva ii da un plus, si da si sfaturi de SEO acolo unde este cazul. Il recomand cu mare caldura si voi continua sa colaborez cu el in continuare.
-
Si eu am colaborat cu Tony, pentru niste articole pentru un site mai pretentios, care nu acepta articole decat daca sunt foarte bine realizate, cele facute de Tony au avut mare succes, cei cu site-ul mau felicitat pentru articole.
Asa cum zicea si colegul indiscutabil34 "Tony este un adevarat scriitor"
-
Am incheiat si eu o colaborare cu AntonioTony zilele trecute. Calitatea articolelor este cu adevarat foarte buna. Articolele desi tratau aceeasi tema au fost scrise diferit, cu abordari si stiluri diferite. Am ramas placut surprins de serviciile lui.
-
Va multumesc tuturor pentru feedback-ul pozitiv!
Pot lua in continuare comenzi, dar din cauza volumului mare de munca, acestea se vor programa dupa data de 10 iulie.
-
Colaborez foarte bine cu Tony de ceva timp. Am niste comenzi destul de mari pentru niste siteuri destul de vechi, si pe langa promptitudine si profesionalism, am avut parte si de niste surprize placute, cu niste articole pe niste siteuri foarte bine cotate.
Keep up the good work ;)
-
15 comunicate de presa unice-unice de la mama lor, impecabile, conform specificatiilor stricte cerute la scriere comunicate de presa.
Recomand cu incredere.
-
Am colaborat atat pentru cateva comunicate de presa, cat si pentru cateva articole. Face treaba foarte buna. Articolele sunt unice si bine documentate. Recomand.
-
Am incheiat si eu recent o colaborare cu Tony pentru un pachet de articole, publicate tot de el pe site-urile care le are in portofoliu.
Il recomand 100%, articolele sunt si bine scrise dar si foarte bine documentate, chiar ofera ceva cititorului.
Drept urmare, am inceput un alt pachet cu Tony, de data asta pe comunicate de presa, unde vad ca are la fel de multe recomandari de la colegii de forum.