-
Scriu articole
M-am gandit sa intru si eu pe ramura de scriere articole, asa ca am sa va prezint oferta mea:
- articolele vor fi scrise corect din punct de vedere gramatical,
- articolele nu vor contine diacritice,
- preturile incep de la 1.5E pentru 300 cuvinte,
- pentru comenzi mai mari de articole ofer discount,
- imi rezerv dreptul de a nu accepta anumite nise,
- plata poate sa fie facuta prin ING/Raiffeisen/Paypal.
Deocamdata nu detin un portofoliu de articole scrise de mine dar, cu ajutorul vostru o sa apara si acesta.
Daca vreti sa testati serviciile mele va pot face articole de test de 50 cuvinte pentru a vedea calitatea si daca raportul pret/calitate este unul ok.
Astept comenzile pe P.M.
-
Il recomand pe Pushtius1, dar nu pentru ca mi-a scris vreun articol/advertorial, ci pentru ca eu i-am scris ceva articole si totul a decurs minunat. Mult succes!
-
Daca vei invata ceva din povestea lui palagian vei castiga si bani, altfel vei ramane la bani de suc. In 50 de cuvinte nu isi da nimeni seama de calitatea articolelor tale
-
Nu e asta problema, pentru ca nimic nu este batut in cuie, oricum, am postat putin aiurea ca am pus in numele meu, dar defapt sotia e cea care face (a terminat Facultatea de Litere). Astept in continuare mesajele voastre.
-
Eu vreau fix articole de 50 de cuvinte din domenii diferite, cate un articol in fiecare zi din urmatoarele domenii: stiri (toate categoriile), it, seo, gadgeturi, relatii, joburi, culinar, pr, discounturi produse, etc, etc. Fara prioritati, fara termene, fara bataie de cap, doar un singur lucru ma intereseaza - sa fie scrise corect gramatical si sa aiba un inceput si un final (nu mai trebuie sa mentionez ca trebuie sa fie unice).
Daca te intereseaza te rog sa-mi trimiti o oferta pentru 1-5 astfel de articole pe zi ca sa-ti trimit lista completa de nise (colaborarea este pe termen nelimitat).
-
Am inceput colaborarea cu @haos