Pe mine m-ar enerva chestia asta, sincer sa fiu si poate as renunta la site-ul tau cand ai introduce schimbarea.
Versiune printabilă
Pe mine m-ar enerva chestia asta, sincer sa fiu si poate as renunta la site-ul tau cand ai introduce schimbarea.
Momentan nu stiu cum voi proceda legat de asta. De exemplu http://www.blogengage.com/ au dofollow pe site si mi se par foarte OK. Trebuie doar sa fii continuu atent la spammeri. O sa implementez varianta in care userii trebuie sa isi faca un cont cu adresa de email. Daca pun linkuri aiurea ii banez de pe site.
pligg tunat = am schimbat modulul de import de rss-uri cu ceva facut de mine ce ruleaza pe alt sistem - cand importa rss-uri ai optiunea sa caute dupa titlu sau link si chestia asta efectiv rupe mysql-ul. titlurile articolelor trec de 50 de caractere.
am schimbat sistemul de cache. stochez fiecare link pe hardidsk intr-un director din acelasi motiv. Cand cauta linkuri similare se rupe din cauza titlurilor lungi si a queryului din taguri (am peste 800 000 de taguri). imagineaza-ti ca la fiecare afisare ai cel putin 70 de queryuri... are un sistem de caching cu arrayuri dar nu se simte prea mult diferenta.
Am ales pligg-ul pentru ca este foarte usor de modificat (din punctul meu de vedere)
alternativa la pligg este un modul pentru Drupal numit Drigg. beneficiaza de cacheul din drupal si de motorul de cautare absolut divin al drupalului in schimb nu prea ai libertate in template si e incarcat cu o gramada de prostioare. iti trebuie dedicat si la asta daca vrei sa treci de 200k inregistrari.
daca nu esti programator inrait si poti sa-ti rezolvi singur problemele alege drigg.
http:// drupal .org/ project/ drigg
Multumesc pentru informatii. Nu vreau sa fac import de rss-uri, adaugarea de articole va fi manuala. Mi-am cam prins nasul cu el - ultima versiune are niste buguri enervante dar i-am dat de cap. Am gasit si ceva informatii despre Drigg insa mi s-a parut ca e mai dificil de instalat iar comunitatea din spatele lui este mai mica. Sunt curios pe termen lung cum o sa se comporte Pligg-ul.
tocmai pentru ca este complicat de instalat au pus un pachet de 6.1 cu drigg deja instalat aici:
http:// blog.itechtalk .com /2008/drigg-6-express-setup/
Am instalat / configurat / customizat tema de pligg deja. Raman la el momentan.
Am dat drumul site-ului aici. Momentan nu are PR si este in curs de indexare. Puteti posta articole, titlul articolului devenind ancora catre pagina respectiva. ;)
Ce mai probabil voi lasa dofollow forever pe site asa ca, pe termen lung, va va ajuta in SERPs. Articolele sunt aprobate rapid, daca nu faceti spam. :D
@ganditorul_2003 - ce module folosesti? am si eu un site construit cu pligg si este indexat cam greu desi am modulul de sitemap generator. Alte module interesante folosesti? Cum iti promovezi site-ul?
Momentan nu e indexat. Cum sa il promovez ? Deocamdata incerc sa aduc useri de pe diverse forumuri unde am conturi. Dupa indexare sper ca datorita continutului sa incep sa apar si in diverse cautari.
Nu am mai avut un site in acest gen asa ca sunt in etapa de incercari cu el. Sa vedem ce va fi. Module deosebite nu folosesc, cele default par relativ OK pana acum. Am schimbat cate ceva / eliminat bannere / modificat h-uri etc.
Good luck, daca cineva te trece pe o lista de pliggs ai sa te prinzi de urechi moderand spamz spamz spamz....Pligg,Scuttle,phpDUG .... sint favourites pt Black Hatz