Ai dreptate imi cer scuze ca te-am jignit
Versiune printabilă
Ai dreptate imi cer scuze ca te-am jignit
Imi cer scuze ca ma bag aiurea, dar am o intrebare retorica... Nu credeti ca aceste discutii ar trebui purtate pe pm/mess oriunde altundeva? Eu inteleg ca aveti cateva probleme in mare parte de percepere a situatiei dar totusi... Puteti ignora mesajul meu sau il puteti baga in seama (cu negative cum se poarta) dar asta e parerea mea, si nu imi place cand vad astfel de discutii publice. Eu unul sunt obisnuit ca atunci cand platesc un serviciu si primesc inapoi nimic sa-mi iau gandul si sa ma resemnez. Eu din ce am observat la amandoi sunteti oameni ok, ce aveti cunostinte in domeniu, etc. si, nu prea inteleg cum ati ajuns la astfel de divergente. Oricum din punctul meu de vedere acest topic nu o sa aduca nimic bun/rau niciunuia dintre voi. Asa ca va sfatuiesc sa va concentrati energia pe care o irositi scriind mesajele de aici pentru a face ceva productiv.
Inca o data imi cer scuze ca am aterizat aici ca musca si m-am bagat in discutia voastra!
Cu stima,
Claudiu
Foarte bine ca au discutat aici, dupa cum vedeti sunt neintelegeri si la case mari si au fost rezolvate pe o cale decenta.
Sunt sigur ca nu e treaba mea sa intervin in aceasta discutie, dar o spun cu cea mai mare sinceritate lovelife si Kidu au fost si sunt modele pentru mine ( si pentru multi altii ). Stim fiecare dintre noi cata munca depun si care este calitetea serviciilor prestate de fiecare.
Imi pare totusi nespus de rau ca "modelele" noastre deja trag pe cai diferite. Eu pana si in URL vad "http://forum.seopedia.ro/comunitatea-seopedia/20678-o-opinie-despre-aceasta-situatie-2.html" si sper sa ramana asa.
Nu cred ca e posibil ca unul dintre noi sa zica cine are dreptate, dar totusi sunt bucuros ca lucrurile sunt transparente si oricine poate vedea anumite probleme ce pot aparea pe durata unei tranzactii.
"Esti un penibil!, Esti si hot si mincinos etc. etc." Kidule numai tu esti PERFECT Nu?
Ok, daca lucrurile dintre cei doi s-au lamurit eu propun ca acest subiect fie inchis pentru ca posturi precum ale lui "reija" sa nu devina o obisnuita pe aici.
Ca un fapt divers, din experienta mea cand doi oameni maturi se cearta e bine sa stai deoparte si sa nu iei partea niciunuia decat daca iti e ruda de gradul I, bine si atunci e discutabil.