Am vazut azi ca a aparut o noua varianta pentru dol, magazinul online ce apartine de diverta. Voi ce parere aveti ? Personal cred ca arata destul de bine insa nu pot sa imi dau seama asupra impactului pe care il va avea.
Versiune printabilă
Am vazut azi ca a aparut o noua varianta pentru dol, magazinul online ce apartine de diverta. Voi ce parere aveti ? Personal cred ca arata destul de bine insa nu pot sa imi dau seama asupra impactului pe care il va avea.
Pune un print screen.
Citat:
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.
Nu merge nici cu si nici fara www, am incercat deja asta inainte.
Din rds/romtelecom merge fara probleme.
Acum merge si la mine.
Stiu ca vroiam sa cumpar ceva in urma cu o luna de pe dol.ro si am ramas surprins cat de urat arata designul acela.
E ceva mai bine acum, dar tot nu ma impresioneaza.
este foarte interesant din punct de vedere al functionalitatiii
Imi place foarte mult ca design si functionalitate. Dar nici mie nu imi merge cu http:// in fata si in Opera (pe care il folosesc eu si alti 4-5% din romani) se vede oribil, continutul zboara in toate partile, cand dau pe o categorie am un blank kilometric inaintea produselor (trebuie sa dau scroll vertical vreo 5-6 ecrane). A fost lansat fara testing sau prea repede. Pacat, pentru ca mi se pare ca e un site cum rar gasesti la noi.
Intr-adevar.. rar gasesti un site atat de neglijent facut, cand vine vorba de o companie de nivelul dol... penibil sa iasa cu asa ceva pe piata - parere personala.
Trebuia sa spun "ar fi putut fi un site cum rar gasesti la noi". La prima vedere e wow, la a doua si a treia e "de ce n-au mai asteptat putin pana sa-l scoata si sa-l finiseze?". Aaa, vin sarbatorile....
Dar daca ai bagat un sfert de milion de dolari intr-un site, te mai cramponezi la un revenue spike cauzat de sarbatori ca sa grabesti scoaterea sa pe piata?
Sigur, o sa para ca inca un thread de whining gelos, in care fiecare critica munca altuia. Dar pe alocuri proiectul asta merita aplaudat, pe alocuri chiar merita criticat.
Dol a costat 250 000, o caruta de bani pe care si-o vor scoate cu siguranta in timp avand in vedere ca sunt deja un nume si ca au o gama foarte variata de produse. Nu stiu cum stau cu raspunsul la comenzi, nu am luat niciodata de la ei, dar presupun ca destul de bine. Trecand peste asta, produsul Dol mi se pare extrem de slab daca se iau in vedere cele de mai sus. Prea mult Ajax, prea greoi, probabil si din cauza serverelor, deficitar in ceea ce priveste detaliile si finisajele.
Platforma care sta in spatele Dol e IBM WebSphere Commmerce 6, care costa o caruta de bani dar despre care nu stiu prea multe, prin urmare nu pot sa o critic. Probabil ca in anumite cazuri merita investitia.
Deocamdata o bila neagra din partea mea pentru Kinecto, cei care au dezvoltat proiectul. Inteleg ca lansezi in beta si testezi cu trafic pe el, dar nici chiar asa. Macar redirectarea de care s-au batut toti sa o fi rezolvat, dar probabil acesta era un detaliu mult prea mic pentru a fi bagat in seama.
Inca o chestie. Nu trebuie sa fi SEO ca sa stii ca un URL de forma http://www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/homepage--- e o solutie anti-user si anti-spider.
Cat despre redirect-ul la domeniu canonic de care vorbeste pustiu, m-as baga eu sa-l fac, pe vreo 25-30,000 de euro. (sense the tone)
la mine se incarca destul de greu...
La mine se incarca bine, dar nu cred ca-si merita banii astia(250k) + scrieti in campul de cautare "><script>alert('xss')</script> lol@lol.com :))