Bine ca sunteti voi destepti! Va las acum, ne auzim la "telefon" ! :D
Versiune printabilă
Bine ca sunteti voi destepti! Va las acum, ne auzim la "telefon" ! :D
http://www.managementcomputer.ro/
Ce site urat si totusi cate vizite au. Check out trafic.ro .
E frumos...ninge....Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 16 2005, 04:32 PM) [post=8031
Si, daca te duci in josul paginii, poti afla mai multe si despre L]
[/QUOTE]
E frumos...ninge....
Si, daca te duci in josul paginii, poti afla mai multe si despre Legenda Dragonului Verde... :)
Asta ar trebui bagat la SEO SPAM .]Citat:
Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 16 2005, 06:32 PM) [post=8031
[/QUOTE]
Asta ar trebui bagat la SEO SPAM ... Ctrl+A jos, mijloc, etc ..
Pai asa s-a si facut.A mai fost discutata problema aiciCitat:
Postat în original de toto @ Dec 16 2005, 08:31 PM) [post=8065
Poate ar trebui sa cititi si aici, nu ca as a]
Asta ar trebui bagat la SEO SPAM ... Ctrl+A jos, mijloc, etc ..
[/QUOTE]
Pai asa s-a si facut.A mai fost discutata problema aici
Poate ar trebui sa cititi si aici, nu ca as avea ceva eu cu ei :rolleyes:
M-o luat cu fri]Citat:
Postat în original de too_night @ Dec 16 2005, 07:28 PM) [post=8040
E frumos...ninge....
Si, daca te duci in josul paginii, poti afla mai multe si despre Legenda Dragonului Verde... :)
[/QUOTE]
M-o luat cu friguri de la atata zapada... :)
Lasand gluma la o parte, ori am eu gusturi prea rafinate, ori cineva isi bate joc de pagina respectiva (aia care exeplifica cum se formeaza troienele din romania). Daca la proprietari le place asa ceva, e cazul sa tragem un semnal de alarma. Wake Up Romania!
Imi pare rau de vizitatorii lor :))
Ai dreptate Ben.
Saracii :)
http://floriinconstanta.ro/ - asta mi se pare reusit.
E facut de Marius.
E fain da :) Pt profilul lui :)
<div class='quotetop'>QUOTE(wrc @ Dec 18 2005, 05:20 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
http://floriinconstanta.ro/ - asta mi se pare reusit.
[/QUOTE]
Da' cum ai aflat frate asa repede de el?... ca i-am dat drumul de doua zile. :)
<div class='quotetop'>QUOTE(Cristian Mezei @ Dec 18 2005, 08:34 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
E facut de Marius.
E fain da :) Pt profilul lui :)
[/QUOTE]
Ce ai vrut sa zici cu "pt profilul lui"?
Ce intelegi]Citat:
Postat în original de Marius Ciocan @ Dec 18 2005, 07:59 PM) [post=8126
Ce ai vrut sa zici cu "pt profilul lui"?
[/QUOTE]
Ce intelegi tu prin profil ? :rolleyes:
Citat:
Postat în original de Marius Ciocan @ Dec 18 2005, 09:59 PM) [post=8126
Pai... avea cum sa se prinda... ca doar avea indicii:
1. Magazin virtual
2. Din Constanta
3. In ultimul "numar" al newsletterului rdf ziceai ceva de un magazin nou... de fapt ai mentionat si pe forum...
4]
[/QUOTE]
1. Magazin virtual
2. Din Constanta
3. In ultimul "numar" al newsletterului rdf ziceai ceva de un magazin nou... de fapt ai mentionat si pe forum...
4. www.rotld.ro
:)
]Citat:
Postat în original de ITE @ Dec 18 2005, 10:43 PM) [post=8129
1. Magazin virtual
2. Din Constanta
4. www.rotld.ro
:)
[/QUOTE]
De pe alt forum,learn.reflex.
As avea o intrebare - curiozitatea ma omoara - :p
Ce fel de cms-uri au fost utilizate pt constructia site -urilor din poll si a celor care au mai fost enumerate pe parcurs pe threadul acesta?
Nu spun ca nu am detectat rapid fara sa stau mult pe ganduri cateva pe baza de oscommerce, dar sunt curios sa aflu daca s-a mai lucrat si cu altceva decat cu oscommerce si daca sunt printre ele site-uri "custom made" de la A la Z ...
Cine vrea raspunsuri pentru managementcomputer.ro raspunsul este foarte simplu pentru cei care au studiat "efectul" Neogen: in formula aceasta de design site-ul exista (sau a existat de-a lungul vremii) pe toate subdomeniile cu hosting gratuit. Si pentru fiecare subdomeniu s-a folosit de cele 200 de click-uri neogen fara nici o jena.
La noi ii la baza x-cart la ambele lucrari... s-a plecat de la el, s-a ajuns unde se vede :)
O intrebare, poate putin off-topic : un prieten vrea sa-si deschida o librarie online si nu stiu ce software open source sa folosesc. Oscommerce mi se pare mult pentru nevoile sale.
Citat:
Postat în original de hamisat @ Dec 18 2005, 10:05 PM) [post=8136
sal
ma intereseaza si pe mine discutia in acest thread.
sunt project manager la site-ul hxxp://www.itpromo.ro care este oficial online din februarie. noi am inceput cu o versiune beta, adica merge dar nu are toate features enabled. va rog sa dati cu parul despre site daca se poate
eu nu am inteles, cum adica aspectul comercial, design sau ce? cred ca trebuie luat in calcul putin si targetul, ca eu de ex as fi vrut sa dau cu floricele pe campii pe site (cum am facut mai demult :lol: ) dar se atrage o altfel de clientela (nedori]
Ce fel de cms-uri au fost utilizate pt constructia site -urilor din poll si a celor care au mai fost enumerate pe parcurs pe threadul acesta?
[/QUOTE]
sal
ma intereseaza si pe mine discutia in acest thread.
sunt project manager la site-ul hxxp://www.itpromo.ro care este oficial online din februarie. noi am inceput cu o versiune beta, adica merge dar nu are toate features enabled. va rog sa dati cu parul despre site daca se poate
eu nu am inteles, cum adica aspectul comercial, design sau ce? cred ca trebuie luat in calcul putin si targetul, ca eu de ex as fi vrut sa dau cu floricele pe campii pe site (cum am facut mai demult :lol: ) dar se atrage o altfel de clientela (nedorita).
salutari,
Serban Ghita
Nu cred ca ai dreptate. Abia astept sa fac primul magazin online de IT&STUFF sa va uimesc. :)Citat:
Postat în original de Serban @ Mar 13 2006, 10:49 PM) [post=12245
Daca crezi ca floricelele dau bine pe site le pui... cei de la target au un caine pe site si sunt al mai mare vanzator online din lumea asta.
Intorcandu-ne la magazinul tau, am impresia ca nu este facut pentru oameni ci pentru masini (citeste motoare de cautare). Nu stiu cine s-a ocupat de design dar sigur e programator. Pentru ca arata ca o poezie scrisa de ingineri (daca nu stii cum arata iti recomand [url="http://www.resursadefun.ro/pov_noi-poezie.htm)"]http://www.resursadefun.]
...............cred ca trebuie luat in calcul putin si targetul, ca eu de ex as fi vrut sa dau cu floricele pe campii pe site (cum am facut mai demult :lol: ) dar se atrage o altfel de clientela (nedorita)...........
[/QUOTE]
Nu cred ca ai dreptate. Abia astept sa fac primul magazin online de IT&STUFF sa va uimesc. :)
Daca crezi ca floricelele dau bine pe site le pui... cei de la target au un caine pe site si sunt al mai mare vanzator online din lumea asta.
Intorcandu-ne la magazinul tau, am impresia ca nu este facut pentru oameni ci pentru masini (citeste motoare de cautare). Nu stiu cine s-a ocupat de design dar sigur e programator. Pentru ca arata ca o poezie scrisa de ingineri (daca nu stii cum arata iti recomand http://www.resursadefun.ro/pov_noi-poezie.htm).
Cred ca ar putea reincepe o discutie aici. A trecut ceva timp si unele au suferit un facelift (www.emag.ro si www.pop.store.ro), unul a murit (www.insoft.ro) si a mai aparut pe piata www.cel.ro (destul de in forta as zice dar sa vedem cat e de sustinut si de cine...)
As mai adauga in lista si pe cei de la digitalworld, unul din cele mai vechi magazine din ro.
Ar fi interesant sa-i auzim si pe proprietarii acestora, ar fi fain sa vedem si cum arata un backend la unul din ele, cat s-a muncit la el, ce rdbms folosesc, ce limbaj de scripting folosesc si multe altele...
As mai adauga Bluestyle.ro :)
Eu zic ca arata destul de bine B)
era un subiect serios. Compara si tu acel magazin cu oricare din p]Citat:
Postat în original de ciuboda @ Apr 14 2006, 12:13 PM) [post=13436
As mai adauga Bluestyle.ro :)
Eu zic ca arata destul de bine B)
[/QUOTE]
era un subiect serios. Compara si tu acel magazin cu oricare din poll, daca se poate compara...
De ce crezi ca nu am postat ser]Citat:
Postat în original de bala @ Apr 14 2006, 01:13 PM) [post=13441
era un subiect serios. Compara si tu acel magazin cu oricare din poll, daca se poate compara...
[/QUOTE]
De ce crezi ca nu am postat serios?
Sub ce aspect sa compar?
sub orice aspect.Citat:
Postat în original de ciuboda @ Apr 14 2006, 02:39 PM) [post=13444
Nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar crezi ca poti sa compari aratarea aia cu unul din magazinele din poll?
Poate o fi realizat bine, poate nu are bug-uri (nu intram in detalii tehnice ... functioneaza pe motor propriu sau pe un cms free... nu asta analizam) dar pur si simplu e ingrozitor de urat si neprietenos iar aici se vorbea despre aspectul ]
De ce crezi ca nu am postat serios?
Sub ce aspect sa compar?
[/QUOTE]
sub orice aspect.
Nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar crezi ca poti sa compari aratarea aia cu unul din magazinele din poll?
Poate o fi realizat bine, poate nu are bug-uri (nu intram in detalii tehnice ... functioneaza pe motor propriu sau pe un cms free... nu asta analizam) dar pur si simplu e ingrozitor de urat si neprietenos iar aici se vorbea despre aspectul comercial al acelor magazine.
Citat:
Postat în original de bala @ Apr 14 2006, 04:08 PM) [post=13449
Vrei sa zici ca emania arata mai bine? :lol:
Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca site-urile de acolo (cu 1-2 exceptii) vand IT sau electronice...ceea ce inseamna o alta abordare si o alta piata tinta.
In primul rand este si o chestie de gust....iar in a]
sub orice aspect.
Poate o fi realizat bine, poate nu are bug-uri (nu intram in detalii tehnice ... functioneaza pe motor propriu sau pe un cms free... nu asta analizam) dar pur si simplu e ingrozitor de urat si neprietenos iar aici se vorbea despre aspectul comercial al acelor magazine.
[/QUOTE]
Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca site-urile de acolo (cu 1-2 exceptii) vand IT sau electronice...ceea ce inseamna o alta abordare si o alta piata tinta.
In primul rand este si o chestie de gust....iar in al doilea rand esti rautacios.
in fine, asa este, e o chestie de gust, dar sa fim serios totul are o limita. O sa ]Citat:
Postat în original de ciuboda @ Apr 14 2006, 04:34 PM) [post=13458
In primul rand este si o chestie de gust....iar in al doilea rand esti rautacios.
[/QUOTE]
in fine, asa este, e o chestie de gust, dar sa fim serios totul are o limita. O sa intelegi peste cativa ani....
:lol: Cel putin m-ai facut sa] O sa intelegi peste cativa ani....Citat:
Postat în original de bala @ Apr 14 2006, 04:51 PM) [post=13462
[/QUOTE]
:lol: Cel putin m-ai facut sa rad! Weekend placut!
Ma bucur... exact acelasi lucru o sa-l faci si cand o sa treci de majorat si o sa te uiti la maretia ta de site...Citat:
Postat în original de ciuboda @ Apr 14 2006, 04:53 PM) [post=13463
ps
sa instalezi un script de pe net si sa faci paste ]
:lol: Cel putin m-ai facut sa rad! Weekend placut!
[/QUOTE]
Ma bucur... exact acelasi lucru o sa-l faci si cand o sa treci de majorat si o sa te uiti la maretia ta de site...
ps
sa instalezi un script de pe net si sa faci paste din MSWord nu inseamna web...
:unsure: Tu ai habar despre ce vorbesti? Sau te-ai trezit vorbind?Citat:
Postat în original de bala @ Apr 14 2006, 05:12 PM) [post=13466
Eu inchei aici aceasta mareata conversatie c]
Ma bucur... exact acelasi lucru o sa-l faci si cand o sa treci de majorat si o sa te uiti la maretia ta de site...
ps
sa instalezi un script de pe net si sa faci paste din MSWord nu inseamna web...
[/QUOTE]
:unsure: Tu ai habar despre ce vorbesti? Sau te-ai trezit vorbind?
Eu inchei aici aceasta mareata conversatie care a cam deviat de la topic.
propun sa se blocheze acest thread, deoarece www.emag.ro este invingatorul detasat si in poll, si nu mai are rost momentan sa se creeze flame-uri
s-ar putea relua postul cu site-uri e-commerce din romania atent alese, am observat ca au mai aparut cateva ce merita studiate.
Sa rezumam.Citat:
Postat în original de ciuboda @ Apr 14 2006, 05:29 PM) [post=13469
Ai venit intr-un topic in care se comentau cele mai bune magazine online sa-ti faci putina reclama la gunoiul tau de site.
Am inteles asta si am si tolerat, dar ca vrei sa ne convingi ca mizeria aia cu aspect de anii '96 instalata pe un amarat de scriptulet free vrei sa fie evaluata depaseste limitat bunului simt.
Esti deja penibil si nu faci decat sa demonstrezi cu fiecare post al tau chestia asta.
[code]Topic inchis. Incercati sa creati topicuri separate. Fight-urile nu isi au rostul daca nu sin]
:unsure: Tu ai habar despre ce vorbesti? Sau te-ai trezit vorbind?
Eu inchei aici aceasta mareata conversatie care a cam deviat de la topic.
[/QUOTE]
Sa rezumam.
Ai venit intr-un topic in care se comentau cele mai bune magazine online sa-ti faci putina reclama la gunoiul tau de site.
Am inteles asta si am si tolerat, dar ca vrei sa ne convingi ca mizeria aia cu aspect de anii '96 instalata pe un amarat de scriptulet free vrei sa fie evaluata depaseste limitat bunului simt.
Esti deja penibil si nu faci decat sa demonstrezi cu fiecare post al tau chestia asta.
Cod:Topic inchis. Incercati sa creati topicuri separate. Fight-urile nu isi au rostul daca nu sint constructive. Krumel