gata.. merci.. am citit cam tot ce era de citit despre asa ceva si am inteles.. sump... ssl`ul e 168EUR.. la oferta...
am incercat si la brd.. sa vad ce scoruri au.. 350Eur si 15EUR pe luna...4.5 tranzactia.. m`a linistit totalmente..
Versiune printabilă
gata.. merci.. am citit cam tot ce era de citit despre asa ceva si am inteles.. sump... ssl`ul e 168EUR.. la oferta...
am incercat si la brd.. sa vad ce scoruri au.. 350Eur si 15EUR pe luna...4.5 tranzactia.. m`a linistit totalmente..
N-o lua chiar asa. SSL gasesti si la 50$. Chiar mai jos.
Apoi, cere oferte de la DotCommecre sau ePayment. Vei vedea ca-s mai bune ca la BRD.
Si pana la urma... vei face comert online. Vei face bani. Mi se pare normal sa investesti ceva pentru a scoate altceva... un buget de 2-3000 de euro pentru un start-up la un ecommerce este normal.
Un articol din Cotidianul de azi: La e-commerce se vinde ca la taraba
Mariu Ciocan,
am vazut scris pe siteul tau urmatoarele : Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
In ce nr de lege scrie asta ? Stiu ca e valabila returnarea fara motiv doar in Occident .In Romania nu ai dreptul sa retunezi marfa cumparata si sa ceri banii inapoi,sau alt produs in loc .
Fals. Ai dreptul in comertul electronic. Vezi Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000.
Citeste mai multe despre asta pe blogul FunGift.ro, pe Link2Ecommerce sau pe blogul lui Bogdan Manolea.
Pai eu asa consider ca au fost serviciile avand in vedere ca am actionat pe ultima suta de metri si cadoul a ajuns la timp. Adik in seara zilei in care a ajuns am fost de am plasat cadoul pentru a doua zi cand era ocazia. In rest sunt atent si citesc fiecare mail de la voi sa vad ce noutati aduceti.
Cand au venit prima data la Camera de Comert din Bucuresti si au prezentat oferta, m-am inscris si eu si am profitat de acea reducere de 50%
Nu am folosit sistemul imediat , insa cand am avut nevoie de el nu s-a putut. Am avut ceva probleme cu inregistrarea si nu mai stiu eu cu ce , incat pentru a nu pierde clientul am renuntat la ei pe moment.
Pana la urma s-a rezolvat, insa nici acum nu-l folosesc .
Poate daca-mi fac un e-magazin voi apela .
Important este ca m-am inscris si teoretic este nemaipomenit!
Foarte interesante informatiile incluse.
De ceva vreme ma tot gindesc daca merita sa integrez plata cu cardul si inca nu am ajuns la nici o concluzie.
Toate statisticile pe care le-am vazut arata ca romanii sunt inca reticenti la modalitatea asta de plata. Pentru clientii din afara, pentru noi, a mers super cu transfer bancar (rapid, sigur si fara probleme in contabilitate).
Celor care utilizeaza: va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca pentru voi este rentabil?, v-ati scos cheltuielile?, care este nivelul vinzarilor pentru ca plata cu card sa devina rentabila?
Multumesc