Forex cu roboti... daca te intereseaza trimite-mi un pm si iti dau un link, cu cine ma ajuta si pe mine.
Versiune printabilă
Forex cu roboti... daca te intereseaza trimite-mi un pm si iti dau un link, cu cine ma ajuta si pe mine.
O prima idee ar fi ceva asemanator pt ro (ca in link), ca tot s a publicat legea business angel pt ro
Ideile mari(foarte profitabile) de afaceri sunt in mare parte "fumate".
Eu as investi mai mult in produse care se leaga si de diverse servicii. De ex: o firma de termopane, pe langa faptul ca isi pune un adaos la termopanul vandut, tarifeaza separat montajul, reviziile ulterioare, reparatiile etc. Serviciile in general sunt mai profitabile, si daca ai niste oameni priceputi langa tine, clientela n-o sa-ti dispara pt un pret mai mic cu 10%. Plus ca in servicii piata calda inca functioneaza, un serviciu bun este recomandat lejer prietenilor, rudelor, cunoscutilor etc. Domenii de servicii sunt multe. Ideea principala este ca domeniul ales trebuie sa-l stapanesti tu foarte bine, apoi sa incepi sa-l dezvolti, sa angajezi oameni etc. De ex nu vei avea niciodata control aspra unui angajat daca nu esti cel putin de 2x mai bun decat acea persoana. Nu-l vei putea controla, verifica, testa, si va incerca doar sa te fure.
Ca pentru start-up: mai strange ceva bani (suma precizata nu se poate numi investitie sau inceperea unei afaceri) cauta un domeniu interesant, fa-ti un plan de afaceri si incearca sa aplici la niste fonduri europene (printr-o firma de consultanta). S-ar putea sa ai noroc. :)
As infiinta un pfa, as cauta stocuri de produse in trend sau care ma pasioneaza si le- as posta pe platformele e-commerce populare, romanesti si/sau nu numai. Foloseste-ti imaginatia, documenteaza-te serios si... treci la treaba... eu asa as face :-)
PFA te limiteaza la cateva coduri CAEN specifice calificarii/specializarii tale. Un SRL nu are asemenea limitari. Plus ca poti sa-l faci cu activitatea la "sediul clientilor" fara sa mai trebuiasca sa ai un punct de lucru si taxele sunt cam aceleasi ca si PFA data te faci IMM neplatitor de TVA. Bagi un salariat cu 2h, iar impozitul este 3% pe tot ce facturezi(momentan; dupa noul cod fiscal va fi 1% daca ai minim 2 angajati)Citat:
As infiinta un pfa, as cauta stocuri de produse in trend sau care ma pasioneaza si le- as posta pe platformele e-commerce populare, romanesti si/sau nu numai. Foloseste-ti imaginatia, documenteaza-te serios si... treci la treaba... eu asa as face :-)
Salut , eu iti pot recomanda profilul adult ... in urma cu aproximativ 2 ani am investit intr-un website pe profil adult ... nu a necesitat investitie mare ... dar am ajuns la aproximativ 60.000 unici pe zi straini si o medie de castig de aproximativ 700 dollari pe luna... Nu spun ca este usor dar este un segment mai ... maleabil ...
In fond mancarea + sex se vor vinde intodeauna
Mi-ar fi rusine sa spun in public ca un site adult pe care il am de 2 ani si are 60.000 unici pe zi imi aduce profit de doar $700 pe luna. Sincer sa fiu cred ca minti de ingheata apele. Daca nu minti inseamna ca ti-ai gresit cariera. Cu doar 2000 unici pe zi targetati faci pana si pe mizeria de bongacams peste $40 pe zi la PPS. Iar asta e cel mai varza exemplu.
e o sumă mică; eu mi-ași face firmă importatoare cu alimente. Sunt multe care lipsesc în România, eMag cu supermarket-ul n-a făcut așa ceva, deci va fi o reușită. Dar acolo cred că ai nevoie de vreo 10000 euro la început.
Să faci un fel de amazon, sau bunatatiamericane.ro însă și cu produse pe care le poți aduce la cerere de exemplu. Să ai o secțiune cu unele în stoc permanent și una pe care o aprovizionezi dacă există o anume cerere pentru acele produse; ceva în gen: în stoc furnizor. Și să ai diverse lucruri: din UK niște băuturi care nu se găsesc aici (irn bru, barr, unele rubicon, etc.), snacks-uri ș.a.
Eu mi-ași face așa ceva, dar nu dispun de bani!
Stai linistit ca gasesti si la LIDL alimente americane, chinezesti.... care nu se vand la ei si le aduc in romania pentru ca lipsesc" .