Kidu a pus punctul pe "i".
Nu conteaza cati bani ai de investit, poti incepe cu 3000 sau 300.000, ideea este sa faci ceva in aria ta de expertiza. Daca nu stii sa faci nimic, atunci incepi cu invatatul, testele pe banii altora (job) si ulterior iti pui expertiza la treaba.
Poti face din 3000 - 300.000 rapid daca ai cunostinte, sau poti face din 300.000 - 3000 daca vrei sa ai si tu un business ( tu nu stii mai nimic despre ceea ce faci:) ). Anual lucrez cu 50-60 proprietari de magazine online (noi sau vechi), 95% nu stiu in ce se baga, ce vine si nu au planuri pentru urmatorii 2 ani!
Nu stiu daca e o recomandare buna. Stiu foarte multe persoane care au facut "bani buni" din vanzarea pe flippa si radeau de clientii lor = ce gaste sunt! Flippa are o abordare similara cu vanzarea site-urile cu PR in trecut. 99% dintre cumparatori se pacaleau rau de tot, site-uri cu pr7-9 fake, pe bani multi.
Expresia: am alte proiecte mai importante, suna intotdeauna a teapa:) "am un super site/domeniu, dar il vand pentru ca nu mai am timp de el / am alte proiecte mai importate"