ti-am raspuns tot acolo.
Versiune printabilă
ti-am raspuns tot acolo.
Am facut si eu pe blog-ul lui.
Postul.
si eu am raspuns ;)
nu va mai crizati, o sa vedeti mai incolo de ce.....:twisted:
s-ar putea oare calcula avantajul SEO al campaniei respective? rezultatul ma astept sa arate din start ca anume castigul campeniei ar fi unul PR (public relations) decat unul SEO, pentru care s-au aruncat atatea pietre. si daca stau sa ma gandesc respectivul avantaj SEO castigat oare nu-i cuantificabil cu moneda cu care se plateste (afisarile oferite ca premiu). de fapt fuzz-ul (si plusuri si minusuri) despre campanie e marele castig.
o sa fac o analiza de marketing sau ce o iesi dupa terminarea "concursului". Poate ne anunta Marius cand se termina
Cu riscul de a te supara pe mine am niste intrebari:
- ce te legitimeaza pe tine sa faci o analiza de marketing? Esti o autoritate in domeniu? Ai un MBA ceva?
- de ce crezi ca ne-ar interesa (sau sa vorbesc pentru mine, m-ar interesa) o analiza de marketing facuta de tine.
- pentru a face o analiza ai nevoie de date si informatii, date concrete, pentru a le pune cap la cap si pentru a trage niste concluzii. De unde ai tu aceste informatii, pentru ca din ce zici tu vei face aceasta analiza indiferent ca eu te ajut sau nu?
O analiza ar fi buna. Evident, daca se bazeaza (si) pe informatiile date de Marius.
Iskander fa analiza dpdv tau de vedere si eventual o comparam cu cea data de Marius.
am mutat blogul Marius pe www.tudormateescu.ro si comentariile nu le-a luat rss
si parerea mea, sincer, strict biznis eu daca as fi in locul tau m-as bucura... ;)