Asa se cheama concursul facut de FunGift.ro si adresat bloggerilor. Detalii pe blogul FunGift.ro.
Versiune printabilă
Asa se cheama concursul facut de FunGift.ro si adresat bloggerilor. Detalii pe blogul FunGift.ro.
Faina initiativa.
Felicitari.
Dar nu particip.
Multumesc. Da' de ce nu te bagi?
Sunt acceptate si parerile contra. :)
Cum este?...Crezi ca va prinde?
Pai nu ma bag ptr. ca nu am cont AdZone.ro, nu imi plac banner exchange si nu sint de felul meu "un participant destoinic" la concursuri.
Dar de prins va prinde, asta e clar. Mai ales ca exista blogosfera romaneasca destul de mare si buna.
E o idee faina. Te felicit.
Acum ca sa iti iasa treburile, trebuie ca participantii sa aibe cont AdZone.ro.
Oricum e o metoda faina de promovare.
Sau sa-si faca un cont pe adzone. Ia exact 1 minut :)
Multumesc. Nu imi trebuie.
Nu folsoesc nimic romanesc. Probabil de asta nu am probleme cu spamul in mail.
Sint sceptic la ce e romanesc...si la romani..la unii.
mi-am exprimat si eu opinia. nu-s de acord
de ce? pt ca ma deranjeaza.. win-win??? wtf?? m bine zis win more-win less
ti-am raspuns tot acolo.
Am facut si eu pe blog-ul lui.
Postul.
si eu am raspuns ;)
nu va mai crizati, o sa vedeti mai incolo de ce.....:twisted:
s-ar putea oare calcula avantajul SEO al campaniei respective? rezultatul ma astept sa arate din start ca anume castigul campeniei ar fi unul PR (public relations) decat unul SEO, pentru care s-au aruncat atatea pietre. si daca stau sa ma gandesc respectivul avantaj SEO castigat oare nu-i cuantificabil cu moneda cu care se plateste (afisarile oferite ca premiu). de fapt fuzz-ul (si plusuri si minusuri) despre campanie e marele castig.
o sa fac o analiza de marketing sau ce o iesi dupa terminarea "concursului". Poate ne anunta Marius cand se termina
Cu riscul de a te supara pe mine am niste intrebari:
- ce te legitimeaza pe tine sa faci o analiza de marketing? Esti o autoritate in domeniu? Ai un MBA ceva?
- de ce crezi ca ne-ar interesa (sau sa vorbesc pentru mine, m-ar interesa) o analiza de marketing facuta de tine.
- pentru a face o analiza ai nevoie de date si informatii, date concrete, pentru a le pune cap la cap si pentru a trage niste concluzii. De unde ai tu aceste informatii, pentru ca din ce zici tu vei face aceasta analiza indiferent ca eu te ajut sau nu?
O analiza ar fi buna. Evident, daca se bazeaza (si) pe informatiile date de Marius.
Iskander fa analiza dpdv tau de vedere si eventual o comparam cu cea data de Marius.
am mutat blogul Marius pe www.tudormateescu.ro si comentariile nu le-a luat rss
si parerea mea, sincer, strict biznis eu daca as fi in locul tau m-as bucura... ;)