Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Versiune printabilă
Sau de ce marimea conteaza in comertul electronic.
Are vreo legatura cu BigSmall ? :)Citat:
Postat în original de Marius Ciocan
Imi place site-ul tau...chiar dragut
mi-ai urmat sfatul despre functionalitate? :)
Parte din ele, da.
Multumesc.Citat:
Postat în original de jeremy
FunGift e un site care si-a facut temele... si a invatat din propriile experiente. Sincer, cand ma gandesc la eCommerce-ul romanesc, imi vin in minte 2 site-uri:
EMag si FunGift. Sunt si singurele site-uri romanesti de pe care am cumparat.
Multa bafta Marius mai departe, and keep up the great work.
In curand o sa apara inca un site de la care sper sa ai ce cumpara. In prezent lucram la design.
O sa cer sfaturi de la domnul Marius si sper sa le primesc, poate sta linistit ca nu o sa fie un site care o sa-i faca concurenta. :)
Daca un lucru face lucrurile sa mearga bine... acel lucru il reprezinta concurenta. Cu cat un domeniu este mai competitiv, cu atat mai mult se vor stradui furnizorii sa ofere servicii si produse de calitate, preturi mici, etc.
Dar pe de alta parte, orice domeniu competitiv e sortit sa aiba parte de doza proprie de sarlatani, tepari, etc. :)
Multa bafta si tie cu magazinul, poate o sa fie al 3-lea de pe care o sa cumpar ceva (din Romania :) )
In alta ordine de ideei, felicitari Marius pentru textele ce insotesc produsele si pentru numele alese.
Deci mi se pare so fukin' funny sa ii zici la produs: un urs. Nu breloc urs, nu jucarie ursulet sau ursulet plus cum te-ai astepta. Cum vi se pare mai misto:
I: Ce produse noi aveti?
R: Pai brelocuri cu ursuleti si hipopotami, o oaie de jucarie...
sau
I: Ce produse noi aveti?
R: Un urs, un hipopotam si o oaie
Sa nu mai zic de descriere:
Luna viitoare ca tot vine ziua mea, sa mor de nu imi cumpar un urs si o oaie desi nu stiu ce o sa fac cu ele. Pe langa cana de cafea, veioza de tastatura si altele ce le mai am in vizor.Citat:
Daca l-ai indragit pe Baloo, imposibil sa nu-ti placa si ursul nostru.
Are o mutra simpatica foc si un zambet larg ca de fost presedinte.
La asta cu "domunul Marius"... m-ai lasat masca :) :clap:Citat:
Postat în original de laufer
Sfaturi de la mine vei primi, chit ca-ti vei face un magazin online cu target pe acelasi segment cu al nostru. Pentru ca concurenta nu te omoara ci te intareste. Iar ca individ ce am interese in zona comertului online, caut cu orice pret sa ajut cat pot la consolidarea industriei.
Deci...intreaba cu tupeu. ;)
:) Uite si descrierea mea preferata:Citat:
Postat în original de Dan.Rades
Citat:
Desi leul este regele animalelor, leul de la FunGift.ro nu pare sa fie.
Nu are nimic din personalitatea fioroasa a nobilului animal. Seamana cu Oreste tuns si dat cu gel, numai ca este mult mai simpatic.
Sfat: aboneaza-te la newsletter si foloseste cuponul de reducere prezent in fiecare mail. Este cam unul pe luna si daca nu te grabesti cu comanda sau nu ai o data anume pana la care tre sa o faci, mai salvezi niste banuti. ;)Citat:
Thx. Am vazut ca aveai titlul de membru Gold (10 % reducere pe viata). Ai avansat. Este Platinium acum (15% reducere). Poate mai comanzi si anul asta :PCitat:
Postat în original de Ciprian Sorlea
Mi-au facut cate produse cu ochiul... usb hub-ul si veioza pentru laptop de exemplu. Apropo... un sfat... pe prima pagina puneti ultimele produse... si exista limitare la o singura pagina... ar trebui sa faceti o paginare la "arhiva" :)
Ma tem ca n-am inteles. Exista sectiunea cu ultimele 7 produse adaugate pe toate paginile, inclusiv pe prima pagina.Citat:
Postat în original de Ciprian Sorlea
Ok... eu stiu ca am vazut un produs nou in lista de noutati RDF de acu' 2 saptamani... nu mai stiu in ce categorie era... intru pe site... si vreau sa ma duc "inapoi" cu 2 saptamani. Nu pot face asta... ramane deci sa caut prin tot site-ul. S-ar putea sa renunt :). Intelegi ideea?
Ti-ai cumparat?Citat:
oaie nu. dar mi-am luat cana Coffee si suportul de carti de vizita pt. mine si mandra si-a luat si ea niste prostii.
p.s.: freetrans rulez :D cum primeste consoarta email de la voi cu promotia cum vrea sa comande.
E o reducere d-asta cam o data pe luna... cine nu se grabeste si este abonat la newsletter-ul FunGift, are numai de castigat ;)