Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
In primul rand nu sunt un pustan. In al doilea rand daca tu vrei sa muncesti zi si noapte sa castigi acolo cativa euro e problema ta. Eu sunt altfel, eu vreau mai mult. Poate zici asta deoarece esti roman si iti place sa muncesti 8 ore pe zi si sa te multumesti cu cat ai . Nu ma intelege gresit este "parerea mea proprie si personala". Daca tu stii sa rostesti si sa intelegi mai multi termeni din domeniul webdesign-ului sau ca ai un site super adevarat cu tot felul de chestii te apreciez. Eu doar am pus o intrebare si am pus-o pe un forum unde credeam ca voi gasi un raspuns concret.
Parerea mea este ca atunci cand iti faci "ceva" pe net , nu mai zic site ca nu stiu eu ce e ala si treburi de astea de roman, trebuie sa te gandesti si sa alegi pentru ce il faci : ori faci un "ceva" informativ ori faci un "ceva" pentru bani. De exemplu, cum ati zis voi SoftPedia face cam 8-9mii de $ pe luna in timp ce
www.adult-videochat.com un "ceva" de o singura pagina face pe awempire ( site cu program de affiliat pentru webmasteri) intre 40.000 si 50.000 la fiecare doua saptamani.
sper sa nu fiu considerat imoral pentru ca am dat drept exemplu un site de adulti..