Poti sa le activezi pe amandoua, primul ar fi mai potrivit, dar si cel de al doilea iti va folosi
Versiune printabilă
Poti sa le activezi pe amandoua, primul ar fi mai potrivit, dar si cel de al doilea iti va folosi
parca spunea cineva ca se pot pana la 3 coduri CAEN.
cand am fost la administratia financiara, asa sa intreb ceva despre norma de venit mi-au spus ca ar fi activitatea principala si activitatea secundara.
intre cele doua [publicitate,portaluri web si activitati conexe] si 4791 [comert online ] care ar fi mai potrivita ca si "activitate principala" ? adica, nu prea stiu sigur pe ce ma voi baza mai mult, dar poate este vreo smecherie cu "principal/secundar" sau nu conteaza?
Multumesc,
Da eu am 3 coduri caen active, unul principal si doua secundare, este important sa fie active. Nu are importanta care este principal sau secundar.
De exemplu in statutul unui srl poti sa ai toate codurile CAEN, dar daca ai activ doar unul nu poti sa desfasori de cat activitatile care sunt cuprinse in codul caen activ. Poti sa activezi si alt cod cand vrei tu , dar din cate stiu cheltuielile de activare ( printr-o firma care se ocupa de acest lucru ) sunt de circa 300-350 ron ( pt SRL ). De aceea este indicat sa activezi 2-3 coduri la infintare, nu este relevant daca activitatea intr-un anumit domeniu va incepe peste 4-6 luni.