-
Sorin, appleproducts.ro e al tau? E o coincidenta intre mesajul tau de aici si un comentariu la mine pe blog si eram curios daca e vorba de acelasi om :)
Aaa... si eu am citit carte Lui Tont Hsieh (se citeste Shay) si e superfaina, o recomand din suflet!
-
Sa ne citim - Sa ne citim de amorul artei ?
L-am salvat la favorite :)
Hai salut Paul daca esti adminul de acolo.
Da eu detin appleproducts.ro
-
-
-
-
Judeca. Cum iau marii lideri decizii inspirate - Noel Tichy, Warren Bennins
- cred ca ea mai buna carte pe care o pot recomanda in domeniul asta, scrisa de 2 profesionisti
Vinde orice - Oren Klaff
- e foarte buna pentru ca te invata cum sa faci prezentari, cum sa domini discutia, cum sa duci lucrurile in avantajul tau. N-am mai citit nimic asemanator.
Power.Ambition.Glory - Steve Forbes, John Prevas
- paralele intre liderii militari din antichitate si marii afaceristi de acum.
Cum sa deviii antreprenor - Larry C. Farrell
- prezinta mai multe modele de business, intr-un mod interesant. O sa va placa aia cu orbul care a devenit arhitect peisagist
-
Cum sa faci avere de Donald Trump.
-
Am citit si eu cateva carti de business le recomand pe cele cu bold(toate in engleza):
1. Ethical Marketing and the New Consumer: Marketing in the New Ethical Economy - Chris Arnold
2. The End of Business As Usual: Rewire the Way You Work to Succeed in the Consumer Revolution - Brian Solis
3. The New Relationship Marketing: How to Build a Large, Loyal, Profitable Network Using the Social Web - Mari Smith
4. An Introduction to Global Financial Markets - Stephen Valdez, Philip Molyneux
5. Free Lunch: Easily Digestible Economics - David Smith
6. Investing for Dummies - Tony Levene
7. Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman
8. Influence: The Psychology of Persuasion - Robert Cialdini
9. Delivering Happiness: A Path to Profits, Passion and Purpose by Tony Hsieh
Ar mai fi cateva...
-
Am uitat de una foarte-foarte buna, care te va invata sa gandesti altfel, sa inventezi, sa vii cu idei. Si stilul e simplu si misto.
"O idee geniala"- Jack Foster
Unul din cei care o descrie pe coperta din spate zice "daca as avea voie sa cumpar doar o singura carte, asa e". Mie mi s-a parut foarte misto si m-a ajutat mult.
-
Vaca Mov - Seth Godin - Geniala
Rework - Jason Fried - Neconventionala
Pozitionarea - Al Ries - Buna