banuiesc ca revistele nu se pun :p
Esecul in afaceri - 10 reguli de urmat - Donald R. Keough
The Google Story - mai mult de motivatie decat de business
Versiune printabilă
banuiesc ca revistele nu se pun :p
Esecul in afaceri - 10 reguli de urmat - Donald R. Keough
The Google Story - mai mult de motivatie decat de business
Nu de mult am terminat How To Win Friends and Influence People a puteti cumpara de aici nu este un must read, insa este o carte destul de buna.
In prezent citesc Good to Great am avut norocul sa o gasesc cu revista capital si am dat undeva la 10 lei, daca nu ma insel, insa o puteti cumpara de aici.
Da, cartea de Dale Carnegie e chiar ok. Te cam invata sa manipulezi, si sa fii un parvenit(ma refer la How To Win Friends and Influence People), dar sunt si cateva sfaturi bune.
Mi-a picat in mana o carte foarte interesanta. Se numeste The Art of SEO - Mastering Search Engine Optimization. Autorii sunt Eric Enge (Stone Temple Consulting), Jessie Stricchiola (CEO Alchemist Media), Rand Fishkin (SEOMoz) si Stephan Spencer (Netconcepts). O carte care contine foarte multe informatii interesante, prezentate intr-un mod inteligibil. Recomand ! ;)
@ganditorul_2003: Intr-adevar, o carte despre SEO care merita citita. :)
De curand am terminat:
1. The Richest Man in Babylon - George S. Clason
2. Who Moved My Cheese? - Spencer Johnson
BTW: A citit cineva Linchpin http://amzn.to/a5jLQ1 ?
Un must read book din punctul meu de vedere:
All Marketers Are Liars - Seth Godin
O carte pe care cu siguranta o voi reciti.
Mini e-book: 32 Conversion Triggers - foarte util, nu necesita inscriere pt PDF download.
Scientific Advertising, Claude C. Hopkins - gasiti o versiune gratuita aici
Landing Page Optimization: The Definitive Guide to Testing and Tuning for Conversions, scrisa de Tim Ash
Call to Action, Secret Formulas to Improve Online Results, Bryan Eisenberg, Jeffrey Eisenberg, Lisa T. Davis
Pe Bryan Eisenberg o sa il poti vedea la GpeC.
Si ca sa nu consum un post doar cu recomandarea asta, o sa mai adaug din ce am mai citit si va recomand. Nu e neaparat business direct, dar te ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele si sa faci afaceri profitabile.
Martin Lindstrom - Buyology (2008)
SUSAN M. WEINSCHENK - NEURO WEB DESIGN - What makes them click?
Steve Krug - Don't Make Me Think
Bryan & Jeffrey Eisenberg - Call to Action
Peter Pixel - Introduction to Good Usability
Manzie R. Lawfer - Why Customers Come Back: How to Create Lasting Customer Loyalty
Si era inca o carte online despre motoarele de cautare si UX dar nu mai gasesc link-ul, evident.
Vi le recomand daca va intereseaza UX, CRO, conversii online, ecommerce si customers...
Don't make me think e clasica, si o lectura foarte folositoare.
Recent am citit revista de la eBay, care se numeste click eBay, fiind foarte complexa cu tips and tricks in domeniul It, Net, Marketing, etc. Am luato de la patronul meu unde lucrez, in Italia este in limba italiana. Nu stiu daca este si in Romania.
ok, ceva cu adevarat practic:
citesc "founders at work" cu interviuri cu cofondatorii celor mai mari proiecte din dot com si "7 habits of highly effective people"
7 habits of highly effective people ( Eficienta in 7 trepte ) de Stephen R. Covey chiar este un must read.
Ceva noutati?
Citesc momentan "The tipping point" , Malcolm Gladwell. E bună pentru business.
Am citit ”Pierderea VIRGINitatii” si ”Afacerile dezbracate” de Richard Branson.
Nu neaparat afaceri ”Vand kilometrii” de Mihai Barbu.
Ghidul misoginului (about womens), m-a amuzat si-am citit lucruri pe care nu le stiam.
Tim Ferris - The 4-Hour Workweek
Eu tocmai am terminat de citit: Ghidul Implinirii 1 - Robin Sharma - voi continua cu 2-ul cred :)
Recomand cartea: Antreprenoriat - Marius Ghenea. O lectura lejera in limba romana despre antreprenoriat.
Am scris si pe blog, dar vad ca nu m-a bagat nimeni in seama...
As vrea sa citesc cate ceva despre copywriting si user usability. Mai mult despre UU.
Stiti cumva cateva carti din aceste 2 domenii? sunt extrem de curios.
Salut, cartea respectiva se gaseste si la noi sau ai gasit vreo varianta ebook, scribd etc? Am sa incerc sa-l contactez pe krumel sa vad ce-mi poate recomanda.
Steve Krug - Don't Make Me Think- ti-o pot da eu in format electronic
Thanks, altele?
cred ca asta va fi una din cele pe care ti le v-a recomanda Krumel.
Amazon.com: Eyetracking Web Usability (9780321498366): Jakob Nielsen, Kara Pernice: Books
Ok, deci sa pun niste bani deoparte pentru ca ar trebui sa le iau de pe Amazon :))
a citi este un lucru extraordinar si fiecare din noi ar trebui sa faca lucrul asta, insa in domeniul nostru tin multe si de testing. cred ca poti invata multe lucruri experimentand; experimentand pe baza la ceea ce citesti :)
somnulescu si altii interesati: am scris pe blog ca sint carti partial libere sau in totalitate pe Google Ebooks. Cele recomandate de mine au fost scrise in acest articol.
Iti mai recomand zanran.com, slideshare.net, docstoc.com si altele de genul. O sa gasesti destul de multe materiale pe diferite domenii.
Multumesc Krumel, sper sa pot invata cat mai multe :)
Excepţionalii (Outliers) - Malcolm Gladwell - Amazon si Publica
Psihologia persuasiunii - Robert B. Cialdini - Amazon si Librarie.net
Momentan citesc Carmine Gallo- Steve Jobs- secretele inovatiei
Cateva modele de business ce au revolutionat 2010 10 Business Models that rocked 2010
Il puteti downloada prin http://www.scribd-downloader.com
Eu citesc acum: Noile reguli de marketing si Pr - David Meerman
http://www.libris.ro/img/pozeprod/59/1002/A7/370667.jpg
Cum sa livrezi fericire - Tony Hsieh