Dojo - esti tinerica in ceea ce priveste firma, dar vad ca tu ai venit cu lectiile invatate deja si cu un portofoliu destul de consistent.
Versiune printabilă
Dojo - esti tinerica in ceea ce priveste firma, dar vad ca tu ai venit cu lectiile invatate deja si cu un portofoliu destul de consistent.
:)
Eu vin dupa o adolescenta de saracie crunta. Cum nu doresc nimanui. Ai mei au reusit sa ma tina in scoala si sa ma hraneasca bine. Cam atat. Asa ca abia am asteptat sa trec la munca .. inca imi pastrez job-ul la radio, ca vine un banut frumos. Si incerc sa nu ma arunc prea tare in cheltuieli pentru ca stiu ca trebuie sa traiesc din salariul in cauza si sa achit si cate una alta pentru firma. Partea buna este ca nu am stat pe "zero" niciodata de la inceputul firmei, deci a mai venit cate un banut. Portofoliul l-am facut in mare parte in 5 ani de prostit pe net. Am o dependenta de situri se pare si incerc sa ma tratez, dar e cam greu.
Inca nu am apucat sa updatez portofoliul. Mai am o caruta de situri inca ne-plasate acolo ...
Merci de cuvintele frumoase ;)
La mine nu stiu daca este vorba chiar de zgarcenie (ca nu sunt, culmea), dar incerc sa ma tin in interiorul plapumei. Am obligatii familiale, daca I screw up, sufera si altii din cauza asta. Si am timp in viitor sa fiu un patron bine infipt material. Momentan sunt inca un sarantoc, dar speram ca se va schimba situatia :D