Outdoor Sex!Citat:
Originally posted by misu
[b]lasa sala. fa ceva mai placut si in aer mai curat...
:hi:
Versiune printabilă
Outdoor Sex!Citat:
[b]lasa sala. fa ceva mai placut si in aer mai curat...
:hi:
Un nou motor de cautare.
SUUUUUUUUUUUUPER BETON
am gasit un titirez excelent intr-o punga mica de star chips. va recomand si voua. facem concurs care il roteste mai mult... am reusit pana acum 50 de secunde :D
Neinteresant... chips-urile provoaca cancer... :roll:Citat:
[b]am gasit un titirez excelent intr-o punga mica de star chips. va recomand si voua. facem concurs care il roteste mai mult... am reusit pana acum 50 de secunde :D
misu... you're going down :cry:
de unde stii? poate l-a luat pentru titirez... :)
CRed ca ati primit mass messeges pe yahoo despre:
Faza e adevarata. Link. Gasiti explicatia acolo.Citat:
faza tare, : incearca sa faci un folder denumit "con" si vei vedea ca nu poti!! incredibil, chiar si Bill Gates insushi nu shi-a putut explica aceast lucru ciudat. Anyway, incearca si vei vedea ca nu merge.. daca nu e asha sa nu dai mesaju' mai departe (mass)
Asta macar e un mass mess destul de "educativ".
In primul rand nice find... :)
In al doilea, nici un mass nu poate fi intru totul adevarat...Hai da-o reak de trb. Bill Gates stie mai multe decat toti YMisti mass-messageri adunati la un loc...Citat:
chiar si Bill Gates insushi nu shi-a putut explica aceast lucru ciudat.
Interesant - mass-ul ala a ajuns si la mine... deci e un mod f rapid de a face trafic catre un anumit site.
Primul lucru care l-am facut a fost sa merg pe google sa vad o explicatie - si am dat de acelasi link postat de Krumel... sunt curios cate vizite a facut site-ul ala in urma mass-ului...
Daca suntem destui de inteligenti sa facem un mass calumea, am putea sa atragem multi vizitatori catre site-urile noastre... printr-o simpla propozitie plasata calumea.
Nu stiu daca asta a fost intentia...dar clar e o promovare de tip "smart".