in cluj e nebunie mare. au venit studentii. 100.000 de omultetzi... se simte tare la un oras de dimensiunea clujului...
Versiune printabilă
in cluj e nebunie mare. au venit studentii. 100.000 de omultetzi... se simte tare la un oras de dimensiunea clujului...
Crezi ca in Bucuresti nu se simte? Cred ca 100.000 au venit cu masina, altfel nu-mi explic aglomeratia asta.
S-a ieftinit benzina.Si referitor la facultate observam aceeasi organizare proasta.O MARE pierdere de vreme! :cry:
cat e benzina acum?
foarte fain:
http://www.softlab.ece.ntua.gr/~sivann/pub...op-soapbox4.swf
poate unii l-ati mai vazut dar merita...
ciudat... e ora 3 dimineatza si inca nu mi-e somn... sper ca nu sunt singurul care are probleme cu somnul...
fa si tu ceva sport. alearga putin seara si dormi ca un prunc... :)Citat:
Originally posted by ben
[b]ciudat... e ora 3 dimineatza si inca nu mi-e somn... sper ca nu sunt singurul care are probleme cu somnul...
ben sigur ca nu esti singurul. si eu am probleme din astea. noaptea pe la 2-3 sting calc. si ma apuc sa caut filme pe la tv, am impresia ca este devreme. dimineata numai la 11.50 ma trezesc
daca nu faci sport, in fiecare seara iesi la aer curat, sa te plimbi, o sa fie altfel.
de pe 15 m-am hotarit sa merg din nou la sala, trag de fiare :)
lasa sala. fa ceva mai placut si in aer mai curat...Citat:
Originally posted by lixor
[b]ben sigur ca nu esti singurul. si eu am probleme din astea. noaptea pe la 2-3 sting calc. si ma apuc sa caut filme pe la tv, am impresia ca este devreme. dimineata numai la 11.50 ma trezesc
daca nu faci sport, in fiecare seara iesi la aer curat, sa te plimbi, o sa fie altfel.
de pe 15 m-am hotarit sa merg din nou la sala, trag de fiare :)