Pentru cei ce aleg un contract nou: in caz ca noul furnizor mareste tarifele, in cat timp si cu ce costuri se poate anula contractul ca sa poti trece la altul? :)
Cam suna a telefonie mobila : in caz de reziliere... platesti...
Tks
Versiune printabilă
Pentru cei ce aleg un contract nou: in caz ca noul furnizor mareste tarifele, in cat timp si cu ce costuri se poate anula contractul ca sa poti trece la altul? :)
Cam suna a telefonie mobila : in caz de reziliere... platesti...
Tks
Nu trebuie sa scanezi cererea.
Poti sa adaugi semnatura din calculator (daca ai o "poza" cu semnatura).
Adobe Acrobat Pro are chiar in meniu posibilitatea sa adaugi semnatura; (sau poti si cu Word - inserezi imaginea).
Este mult mai simplu si mai rapid sa completezi cererea si sa adaugi semnatura drect pe calculator, decat sa printezi, sa completezi si sa scanezi.
In viitorul apropiat o sa trec pe RCS-rds pentru ca si ei furnizeaza si pe cine am auzit ca a trecut la ei nu se plang. Stiu ca si preturile sunt mai mici decat la enel.
Digi Energy
Nu am acces la programele respective si chiar daca as avea, nu m-as incumeta sa adaug semnatura. Imi doresc sa rezolv problema folosind uneltele disponibile, care ar trebui sa functioneze in mod normal asa ca nu ma intereseaza solutiile alternative.
La digienergy ma gandeam si eu, mai ales ca deja am net si TV de la ei. O alta varianta ar fi Engie, furnizorul de gaze naturale care sta foarte bine "la online" si cu care nu am avut probleme pana acum.