SI eu la fel, deci se pare ca am gresit.
Versiune printabilă
Pe aici cica tre sa scuipi in san de 3 ori...sper sa nu fi incurcat superstitiile!
Eu cu emag-ul am patit-o in ultimul timp. Am avut o oferta la care era adaugat un pachet cadou pe care in final am fost nevoit sa il platesc:). Cand am sunat m-au informat ca am platit de fapt transportul...basca ca si pretul produsului achizitionat era cu 5 lei mai mare (nu suma era problema, ci gestul).
Cumpar de 5 ani de la ei, dar dupa ultima transa mi-a ajuns, se pare ca nu le mai plac clientii multumiti (a se citi banii)
Mie imi place mult de ei. Am returnat vreo 5 laptopuri in decursul a 2 luni, toate cu defect, dar nu din vina lor, ci defecte de fabricatie. De asemenea, m-au ajutat de fiecare data, au fost chiar prompti si profesionisti. Bine, eu iau cu ridicare din showroom si discut direct cu ei de cele mai multe ori, poate aici e diferenta, au avut norocul sa aiba angajati foarte buni la Brasov.
P.S: ca sa nu mai zic ca pe persoana juridica din cate stiu nici nu beneficiezi de drept de retur, dar nu a comentat nimeni nimic.
Ultimele experiente cu eMag mi-au creat impresia ca au foarte mare grija de client.
Un exemplu: o tableta achizitionata avea probleme de contact la mufa de alimentare (ulterior am citit review-urile la acel produs si la altele produse de firma respectiva si am vazut ca erau foarte multe persoane care au semnalat aceasta problema, iarasi un punct in plus pentru ei pentru ca lasa pe site comentariile defavorabile ale clientilor).
Am cerut retur, a venit firma de curierat si a luat-o, a incercat, e drept, dar "soft", cineva de la call center sa ma convinga sa iau alt produs, am preferat sa primesc banii inapoi in cont si i-am primit in cateva zile.
Dupa o zi am constat ca am uitat SIM-ul in ea cand am testat-o, pana sa le trimit email am fost sunat ca l-au gasit si mi l-au trimis tot prin curier. Mi se parea normal ca acest al doilea serviciu de curierat sa fie platit, insa nu au au avut nicio pretentie.
Imi iau o mica rezerva si precizez ca prin intermediul acelui cont am achizitionat produse pentru o persoana fizica si 4-5 persoane juridice (mie imi apar doar 4 in interfata, nu mai figureaza una pentru care nu am mai cumparat de prin 2008, poate am utilizat pentru ea o alta adresa de email, dar acelasi nume si numar de telefon).
Super, deci foarte profi. Eu am vrut sa comand la ei un iphone 7 plus imediat dupa Black Friday. Nu exista nimic pe stoc, iar o angajata foarte amabila s-a apucat si i-a sunat pe toti care comandasera modelul dorit de mine, dar nu il ridicasera desi trecusera cateva zile de cand au primit sms-ul de confirmare a plasarii. A doua zi m-a sunat sa imi spuna ca mi-a gasit. Ma intreb oare ce alta companie ar mai fi facut asta. Eu de ceva vreme nu mai cumpar nimic electronic din alta parte, pentru ca am avut destule surprize cu produse noi si imi pun mereu problema: oare mi-l primesc inapoi, sa e nevoie sa fac scandal si sa pierd timp? Asa.. cu ei parca simt ca merg la sigur.
Daca am avea in tara cate o firma asa de serioasa in orice domeniu, ar fi superb.
* De mentionat ca si eu am cumparat de sume foarte mari de la ei, atat pe persoana fizica cat si pe juridica. Probabil se mai uita si la istoric.
Las ca mie au uitat sa-mi dea banii de la un retur. De vreo luna asa... Si cica am totusi un sold mai mare la ei dar nu se stie de unde. Dar ailalti trei operatori cu care am vorbit nu au zis nici pas.