Bar, Lobby, dar care e limita?
Vad ca sunt cetateni pe forum care sunt de la deranjati pana la revoltati de topicurile de pe Bar&Lobby.
Pentru ca am observat ca aceiasi useri sunt si PRO unele topicuri dar si CONTRA altor topicuri fara legatura cu IT-ul din aceasta sectiune, ar fi util sa stabilim o limita. Mai exact cum desprindem printr-o regula usor de inteles topicul cu pescuitul de cel cu catedrala. Cum decidem ca unul e ok si celalalt nu?
Daca lasam totul pe seama subiectivismului o sa fie multa lume nemultumita. Deci cum facem?
Am primit o propunere de la Robert, care spune ca ideal ar fi asa:
- tot ce tine de caterinca > topicul 257
- e voie cu topicuri care tin de pasiunile fiecaruia (1/persoana/hobby - pescuit, foto nud, aruncarea cu bumerangul etc)
- e voie cu topicuri in care se cere o parere, un sfat referitor la o situatie de viata (ce bicicleta sa-mi iau, unde s-o invit ca sa imi iasa din prima, ce rasa de caine e mai buna pentru vanatoare etc)
- un singur topic cu "stirea zilei" unde sa putem dezbate ce se intampla in tara/strainatate/biserica/business
Astept si alte propuneri, idei si pareri, pentru a putea faca ordine si pentru ca peste Seopedia sa se astearna linistea mult-dorita.
Extra: Daca tot ne dam cu parerea, poate veniti si cu idei despre cum sa domolim avantul unora de a posta in fiecare topic.