Desktop!
Versiune printabilă
Desktop!
Depinde de cum folosesti laptopul, daca esti genul de persoana care nu prea il scoate din casa si mai sta si in casa cu el la birou(comoditate, utilizezi mouse etc.) ar fi mai bine daca vrei neaparat ceva asa de performant sa iti iei un desktop cum spun si colegii, altfel daca totusi preferi laptop(mai iesi cu el, ai nevoie de el la serviciu, il plimbi prin toata casa, chiar si cand mananci etc.) chiar citisem un topic recent legat de top 10 laptopuri vandute(nu neaparat cel mai vandut inseamna si cel mai bun), dar te poti orienta umpic citindu-l, ca nu dai in fiecare zi 2800 de lei pe un laptop.
http://www. therichest.com/technology/the-top-10-most-sold-laptops-in-the-world/
Eu personal folosesc Asus si urmatorul tot Asus cred ca o sa mi-l cumpar, topul zice ca is printre cele mai cumparate(nu stiu daca cele mai promovate, poate prin alte state), dar o fi ceva si cu ele(rezistenta, calitate/pret etc.) de le cumpara lumea asa de mult. Doar o parere :)
achizitioneaza ceva serios Detalii laptop Dell Inspiron 15R | Dell
tine bateria 6-7h, e stabil...
Uite aici Ultrabook Asus UX21A-K1010H cu procesor Intel CoreTM i7-3517U 1.90GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 128GB, Intel HD Graphics, Microsoft Windows 8, Dark Brown UX21A-K1010H - eMAG.ro
E cam scump dar isi merita banii.
Iti dai seama pe un ecran de 11 inchi cat scroll da in Photoshop?Citat:
Il vreau pentru Photoshop, Illustrator, 3dMax si After Effects.
Impelo, daca ma gandesc mai bine, ia-ti ceva desktop si un monitor zdravan, sa intelegi si tu ceva din ce lucrezi.
La desktop ii mai schimbi placa video, mai pui RAM, la laptop esti cam blocat.
Si nici solutia cu laptopul legat la monitor nu e buna (folosesc eu asa) ca se incinge, se coace, nu se apropie de un desktop la multe treburi.