-
Propuneri proiect
Salut, de curand am cumparat un domeniu vechi de 6 ani. Numele este Rzone.Ro, care vine de la Revolution Zone. Este pe viata, iar webhost-ul este inregistrat la hostway (pachet de 23 E). L-am cumparat pentru un proiect de lunga durata, serios, unic. In trecut a fost comunitate gaming, dar nu ma pricep in asa ceva asa ca, nu vreau sa continui pe aceasta tema. Deci, ce fel de proiect imi recomandati ?
Multumesc .
-
Am aflat la ce nu te pricepi. La ce te pricepi?
-
Pe viitor incearca mai intai sa te gandesti la un proiect, sa analizezi "ce si cum" si mai apoi sa cumperi domeniu. :)
-
Iti recomand sa faci un site mic pe un domeniu la care te pricepi tu. Spre exemplu, daca te pricepi la jocuri MMORPG, faci un mic blog pe aceasta tema. Mai citesti despre seo, afiliere si dupa te poti gandi si la proiecte mai mari.
-
Merge Radio zone, RCA zone, Real Estate zone (cum zicea colegu'), Reduceri zone, Restaurant zone, Relax zone
Depinde ce iti place tie mai mult..
-
Poti face ceva adult (rear-zone)
Sau poti face ceva despre animale de casa. Rabbit Zone (despre cresterea iepurilor, cu poze), Rooster Zone (e la moda sa ai cocosi de diverse feluri si sa ii duci la imperecheat).
De asemenea, ai putea incerca sa faci blog generalist, unde sa-ti scrii gandurile de peste zi. R Zone, unde R poate veni de la Razvan. Chiar daca te cheama Alex, poti spune pe blog ca te cheama Razvan, nimeni nu va sti adevarul.
Daca alegi varianta cu Rabbit Zone, vezi ca e un coleg care avea ceva subdomeniu cu iepuri, poate va aliati:
http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post252375
-
-
Rookie Zone, si ceri sfaturi despre proiecte.
-
-
random zone: si faci ceva 3d, de fiecare data cand intrii pe site, ajungi intr-o zona random. azi esti in bora-bora, maine in bahams, poimaine la baicoi, si tot asa.
Tare, sau ce?