Recomandari, sfaturi , solutii pentru un viitor blogger
Salutare dupa o perioada lunga de inactivitate din online , am decis ca este timpul sa ma ocup de ceva mai serios , ceva care sa i-mi fie de folos dezvoltarii mele intelectuale :) , am hotarat sa incep cu un blog personal de tipul nume+preume (nu am o alta idee de nume de blog, daca aveti voi astept cu drag propuneri) pe care sa scriu in timpul liber articole despre diverse evenimente care se petrec in viata mea , dezbateri etc ceva in genul "un blog general" , am decis sa folosesc platforma wordpress si pentru inceput o tema gratis + host de la mxhost (cel mai ieftin ca momentan nu o sa fie necesar prea mult ) , am facut o lista cu ceva bloggeri pe care o sa ii urmaresc sa vad cum scriu despre ce scriu , ce fel de atitudine abordeaza ca poate mai prin si eu cate ceva de la ei.
Ce intrebari am ......
1)este bine ca sa pun un ssl 6 euro la godaddy(vad ca e promotie)
2)cum se mai poate promova un blog (eu mam gandit prin a comenta pe alte bloguri si sa las linkul meu de la site )
Alte nelamuriri (daca o sa am :D )o sa le postez aici , pana atunci astept sfaturile si recomandarile voastre